Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

najlepsia kamaratka

Príspevok v téme: najlepsia kamaratka
lujzicka1234

Dobry vecer. Prosim vas neviem co si mysliet. Mam velmi dobru kamaratku ktoru poznam rok. Rozumieme si my aj nase deti 6.rocne. Ale co mi minule spravila ma velmi zaskocilo. Prisla ku mne a drzo mi prisla do obyvacky a pozela kade take. Sama som jej povedala ze nech sa na mna nehneva ale ze tam ma mm sukromne veci nech tam nejde a ona si tam drzo vosla . Otvarala mi v kuchyni skrinky a nezabudla podotknut ze ona je u mna ako doma. Potom len snorila co by sa ako hodilo co sa jej nepaci..... stale opakuje po mne dokonca co mam aj ine kamaratky sa ich snazi prilakat na svoju stranu. A s jednou sa jej to podafilo. Uz sa stretavaju aj mimo mna. Mam ju strasne rada ale zaroven ma zranuje tym ze je taka drza. Je rozvedena s dvomi detmi. Co si mysliet

Lucika789

Poznáte sa len rok, co nie je v podstate tak veľa... Teraz si začínaš uvedomovať, kto vlastne skutočne je. Ste úplne rozdielne, máte iné pohľady na veci. To, co robi u vás doma nie je normálne. Nepúšťaj si ju tak blizo k telu, obmedz s ňou kontakt, lebo toto nevedie k ničomu dobrému. Môže to byt pre teba tažké, nakoľko si ju mala veľmi rada, ale tak to v živote chodí. Ona sa nezmení, to je iste... Radšej to s ňou ukončiť teraz, akokeby mala este viac kamarátok postvat proti tebe.

adr1a.

A este nieco. Co si napisala 22:13h tak ver svojim pocitom a instinktom. Tie nam neraz v hlbokej minulosti od pociatku pomahali prezit (aj rozpoznat moznu hrozbu a identifikovat nepriatela)

blueberryNN

To, ze nerespektuje, o co ju ziadas, je asi ta klucova vec, ktora by ti mala otvorit oci. Nerespektuje tvoje pravo. Je to kamaratka alebo si ta ktosi vyhliadol ako svoju obet? Co adr1a napisala, mi sice nenapadlo, ale je to moznost. Ze dobre vie, co robi. Kazdopadne na tebe parazituje.

adr1a.

Uprimne? Obmedzila by som kontakty s nou. Zacala sa jej vedome vyhybat. Lebo teraz je to byt (kde sa citi ako doma a dovoluje si co nema) a "prebera" ti uz aj kamaratky zname a o chvilu to bude co? Tvoj muz a rodina? Vacsinou je za tym zavist. Chce byt ako ty a chce mat vsetko co mas ty. Toto nie je neskodny "vzor". Ona uz siaha po tvojom a na to co je tvoje. Tvari sa sice ako "kamaratka" ale z jej strany je to zistne kamaratstvo. Skamaratila sa len preto, ze sa chcela k tebe dostat blizsie. Zrejme ta uz predtym "sledovala", vyhliadla si ta, co mas a aka si. Z tvojej strany ide o priatelstvo, ze ju mas rada. No z jej strany je to inak. Mal by byt pre teba varovnym signalom uz to ako chce poznat tvoje priatelky zname ako sa uz zacina schadzat s nou/nimi za tvojim chrbtom. Uvedom si. Ludi je ako maku. Ona si mohla vybrat kohokolvek a ona by mala mat svoj vlastny okruh priatelov a znamych. Toto robi so zamerom dostat sa blizsie k tebe. Vziat ti vsetko co je tvoje. A mat vsetko co mas ty. Ona je rozvedena s 2deckami. Ktovie ako zije (uz len z fin.stranky zrejme horsie. Vy ste dvaja na vsetko a mate 1dieta). Ty si mozno krajsia stastnejsia spokojnejsia, menej ustvata, mas mozno vsetkeho viac a krajsie nez ona, mas akoze stastnu rodinu mas muza ai ai. Zavist je svina. A hlavne u zien je hrozna. Tie este aj krajsi nos medzi ocami neraz zavidia) Nieto este to, co som uz vypisala. Vsak si ju vyskusaj))) No ja by som to radsej sekla (lebo uz porusila nepisane pravidlo ze siahla na to co je tvoje. Vsimni si jak sa nestiti a mala na haku tvoje slova aby do tej obyvacky ci kde neliezla, nic a ona si tam veselo snori?? Zlatko. Jedno mudre porekadlo hovori ze ked chces porazit dostat nepriatela, spoznaj ho a dostan sa k nemu co najblizsie). Nieco ako Trojsky kon))
Niekto napise ze "prehanam". Ok. Riskni to a kamos sa s nou dalej. Vyhreskaj ju ako male decko ze toto sa ti na jej spravani nepaci ze tam a tam nemala chodit ai. Ona je dospela a mala by vediet co sa patri a co nie, co moze a co uz nie. A este ked jej nieco povies a nerespektuje to? Vravim. Snori ti po byte, prebera kamosky ai, zajtra ti zvedie muza ai ai. A o rok sem kludne napis ako to pokracuje a ako to cele dopadlo)

blueberryNN

Az teraz som pochopila to s tymi kamaratkami, ze sa ich snazi akoby prevziat ti ich. Mala by som pocit, keby mne toto ktosi robil, ze mi kradne moju identitu, ze sa snazi ziskat a zit zivot, ktory je vlastne moj. Drz si ju od tela. Toto skutocne kamaratky nerobia. Tak, ako su dobre a zle partnerstva, su aj dobre a zle kamaratstva. To, ze je nam s niekym zvycajne dobre a mame ho radi, neznamena, ze to je skutocne pekny vztah alebo skutocne priatelstvo. Nevies, na co vsetko sa ulakomi. Nedoveruj jej. To je moja rada.

lolinka

Asi si jej vzorom, preto chce robit take veci ako robis ty. V tom by som taky problem nevidela. Horsie je, ze ti snori po byte, to sa vazne nema. Budes jej to musiet este raz vysvetlit, po dobrotky to asi nepojde, tak budes musiet zvysit hlas a povedat jej, nech ti v byte nesnori, je tam len na navsteve a rozhodne nie doma. Toto si musite vyjasnit a urcit presne hranice, ktore budete obe respektovat, inak vase kamaratstvo pojde ku dnu.

lujzicka1234

Ja som si vsimla, ze ona chce presne vzdy to co ja, ked jej poviem bola som tam a tam , uz aj ona, ked jej poviem, ze idem tam a s tym uz aj ona. Raz som jej povedala o jednej dobrej znamej a uz aj ona ju chce spoznat. Mam ju strasne rada, ale co uz robi mi zacina pripadat strasne zvlastne. Som z toho velmi nestastna z toho. Proste zacinam mat z nej zlyy pocit. :-( Velmi ma to ranilo:-(