Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Test na pohlavné choroby

Príspevok v téme: Test na pohlavné choroby
Peter1989

Čaute,

chcem sa spýtať, či náhodou neviete, či testovanie na HIV, čo robí národné referenčné centrum, na Limbovej, v Bratislave - predstavuje test na všetky pohlavné choroby.

Zabudol som sa na to opýtať. Test mi robili, brali mi krv a všetko dopadlo negatívne, ale až teraz ma napadlo, že či testovali všetko, alebo nie. Napr., že na HIV som negatívny, ale mám napr. syfilis.

lolinka

Nie, oni robia len na HIV, na nic ine. Preto by bolo dobre, aby si si spravil testy aj na ine choroby, robia to v niektorych laboratoriach, uz to ale nie je bezplatne. Nie je to zase ani ziadna ciastka, ktora by ta zruinovala, za ten pocit istoty to stoji. Robia to napr. tu: www.hpl.sk Objednaj sa, prides tam a povies, ze chces testy na vsetky pohlavne choroby okrem HIV, kedze na to ta uz testovali. Robia taketo testy bezne, takze nikto z personalu sa na teba nebude pozerat divne. Je aj taka moznost, ze sa nechas otestovat u svojho praktickeho lekara, tiez sa za to ale myslim plati, ak ale nechces chodit k niekomu, kto ta pozna, tie laboratoria su lepsia volba.