Dobrý večer, mám 24 a začala som randiť s chalanom, ktorý má 25 a nikdy nemal vzťah, možno dokonca ani sex...z toho čo hovoril, chce babu, ktorá má niečo v hlave, má nejaké záľuby, okrem toho, že sa mu páči a že si s ňou rozumie a podobne, a zjavne niekoho takého nestretol, alebo ak, tak z toho nič nebolo..mne to nejak nevadí, ale trochu sa obávam..možno to nie je nejak veľmi dôležité, ale mňa napr. bývalé vzťahy naučili dosť ohľadom toho, ako sa správať vo vzťahu a podobne..a napadlo mi aj, či potom nebude taký nevybúrený a nebude mať sklony skúšať nové ženy..máte s niečím takým skúsenosť?
vzťah s neskúseným
Pred manželstvom som vyskúšal len jednu babu, moja manželka je skúsenejšia.. Nie sú problémy, fungujeme normálne už roky.. Vychovávame dieťa.. Jej skúsenosti nás posunuli ku kvalite aj v intímnych záležitostiach.. Bola vždy trpezlivá. A hovoríme si vždy pravdu.. Aj o svojej minulosti.. Hodinka pravdy nezaškodí, naučí oboch byť tolerantnými.. Výhodou je aj to, že sme z rôznych regiónov.. Všetko je individuálne, vzorec na to nehľadaj.. Mojej manželke to vždy inponovalo, že som neskúsený , ja som zase vždy obdivoval jej suverenitu, sebavedomie, a aj ine kvality, aj napriek tomu že je moletka..
Nic nie je zaruka, ze vztah vydrzi. Napisala si zopar "proti", ktore zneju rozumne, suhlasim. Ale nejake "proti" najdes na kazdom zacinajucom vztahu. Skusenost vsak hovori, ze prvy vztah, ak prvy raz miluje a jeho laska je opatovana, je pre muza (aj zenu), nieco tak silne, ze ho to zvycajne pohlti viac, ako cloveka, co za sebou uz niekoho ma. Ak sa chceme pozriet na nejake "pre", ktore sa v tvojej situacii nachadzaju, tak to je urcite to, ze ty uz za sebou iny vztah mas a na zaklade skusenosti vies vas dvoch usmernovat, ak to bude potrebne. Takze budes mat partnera, ktory ta bude milovat ako este nikoho a akoby to malo byt (a mozno aj bude) na cely zivot. A ty budes mat trosku viac nadhladu. Ak su tam vzajomne city, chod do toho. Laska je vzacna, mnohi, ktori by ju chceli stretnut, su sami. Prajem, nech vam to vyjde.
Na tvojom mieste by som mu dal šancu. Čoho sa obávaš ? Si sebecká, a tak sa obávaš, že dostatočne neuspokojí tvoj neúkojný sexuálny chtíč, keď ťa chytí rapeľ, alebo sa naozaj obávaš toho, že bude chcieť viac vzťahov do zbierky ?
Charlotta. Mozno ty budes prenho prvou aj poslednou a on pre teba len dalsim v poradi)
Praveze u muzov neraz sledujem ze im 1zena staci na cely zivot) Neraz sa zalubia do "nepravej", zlomi im srdce opusti odide ai a oni uz viac nie su schopni lasky, milovat a uz viac ziadnu inu ani nechcu)
Neviem co riesis. Uzivaj si vztah lasku a rob vsetko preto aby vam to vyslo "navzdy naveky") A skor ty si prenho rizikom nez naopak (mala si viac vztahov partnerov a tym padom mozes pre vztah lasku buducnost ai posobit mozno nanho nestalo nedoverihodne nevyrovnane ai ai).
nie, skúsenosť nemám. Takže môj príspevok ignoruj.
.
bože, ty si sa musela učiť ako sa správať vo vzťahu a niekto to má v krvi, je jednoducho len spontánny a sám sebou.
Nevybúrený môže okrem panica byť aj ten čo mal už 200 žien. To predsa nezávisí od počtu. Ale "ženské mäsko" chutí aj tým skúseným, takže si nevyberieš. Riziko nevery je rovnaké s panicom aj so skúseným.