Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka

Príspevok v téme: Kamarátka
Aj

Čaute. Asi pred trištvrte rokom som sa zoznámil s jednou babou cez internet. Veľmi sa mi páčila. Písali sme si asi 3 mesiace a všetko klapalo, srandovali sme spolu a mali sme o čom kecať. Ked došlo na tému vzťahy, tak mi napísala, že nikoho nechce. Nejako som tomu nevenoval pozornosť a snažil som sa o ňu dalej. Prišlo mi, že má ona o mňa asi tiež záujem, lebo mi písala ako ma má veľlmi rada atd. Boli sme spolu párkrát vonku a ja som sa do nej zalúbil. Ibaže ked som k nej jedného dňa vyjadril svoje city, tak ma odmietla a povedala, že nikoho nechce, že nie sme z rovnakého mesta a že chce byť so mnou iba kamarátka. Po tomto sa celý náš pekný vzťah zmenil. Už sme si skoro vôbec nepísali a tak to aj dopadlo. Prestali sme si písať úplne, ale ja som na ňu nedokázal prestať myslieť. Ked som sa raz pozrel na jej instagram a mala tam fotku, ako ju za zadok drží nejaký chalan (nebol to jej frajer), chcelo sa mi plakať. Asi po 4 mesiacoch, som sa jej rozhodol napísať, lebo som stále na ňu myslel a už som to nemohol vydržať. Normálne sme si písali, ale zdalo sa mi, ako keby už nemá záujem si so mnou písať. Na poslednú správu som jej ani neodpísal, lebo ma ranilo, že mi skoro vôbec nedopisovala na správy. Teraz to je presne mesiac, čo mi napísala poslednú správu. Neviem čo mám robiť, stále ju milujem. Desí ma myšlienka, že ju obchytkáva nejaký chalan a ja s tým nemôžem nič robiť. Chcem na ňu zabudnúť a vymazať zo života, ale neviem ako. Každý deň na ňu myslím a ničí ma to.