Ahojte, no chcela by som začať tým čo sa mi stalo dnes v noci.. Bolo 00:15 keď som si išla lahnúť, strašne som bola unavená, úplne mimo...ako som zaspávala vždy som sa nejak strhla a otvorila oči, akoby som bola vo fáze že už som zaspala, len s tým že som sa zobudila :D .. Keď som sa strhla a otvorila oči, na skriňi som videla nejakú červenú guľu, neskutočne mi začalo biť srdce ..potom som si len myslela že je to nejaký fľak z toho ako som bola po tme a čumela do mobilu.. A takto sa to dialo ešte asi trikrát, vždy keď som sa rozhliadla som videla nejaké halusinácie.. V tom momente som si neuvedomila že aby som si rozsvietila alebo niečo, proste som ostala nehybne, a len pozerala očami po izbe..
Potom, som sa rozhodla že idem ešte na mobil, prichádzali mi správy... Pozrem na hodinky, a bolo 1:25?!?!
S tým že som " bola hore " a ešte som nezaspala bolo nejakých 5 - 10 minút.. Tak ako mohla ubehnúť jedna hodina?! Toto bol dosť živý a creepy " sen " :D... Myslíte, že to bola tá spánková paralýza? Zažil niekto niečo podobné?
Spánková paralýza?
Co to dnes v noci bolo?
www.zdravie.sk