Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo mi to rodičia nedovolia??

Príspevok v téme: Prečo mi to rodičia nedovolia??
erika14

Nechcem sa chváliť. Ale spievam najlepšie na zš. Všetci mi tp vravia, i to, aby som šla tento rok do superstar. Túžum po tom. Zajtra mám 15r a rodičom stále hpvorím, že chcem ísť do superstar. Ale oni nie. "Strapníš sa tam a i tak nemáš kamošov!" ja som samotár,učim sa. No však nieaom bifloš a šikanujú ma. Ale ide o to, že neviem ako ich preavedčiť. Nemyslím si, že moj spev je na postup, ale by mi aspiň povedali, v čom sa zdokonaliť. Pomôžte mi prosím. Erika

hlas ludu

Erika pri vsetkej ucte, tam uspeju ludia, ktori su nejak odborne vedeni. Maju uz nieco odspievane aspon v nejakom zbore, chodia na ZUSku a podobne. To len tak sam zo seba neda asi nikto, ani keby bol aky talent.

Daj si ciel, ze tam pojdes o rok a ten rok vyuzi na nacvik. Prihlas sa spon do nejakeho zboru, kde ta bude viest skusena dirigentka a ta ti povie ako si na tom a co mas probit. Alebo idealne prihlas sa priamo na spev do ZUSky. No a po roku cvicenia presvedcis rodicov ze na to mas...

Courage890

Do superstar je hovadina ist. Oni sa predobsetkym divaju aj na vzhlad.. Neviem aky ho mas ty, ale z vlastnej skusenosti viem, ze menej pekni su viacej sikanovani. Tym ta nechcem ziadno urazit, ale ked ti hovoria ze mas pekny hlas, tak na tom musi byt nieco pravdy. Skus si precitat nieco zo zivota spevaciek, naprijlad takej Avril L. ako sa to u nich vyvijalo. A mozno sa nakoniec stanes spevackou a na to nepotrebujes ziadne Superstar. A nevzdavaj to, taka Katy Perry spieva nazivo hrozne, tiez to mala tazke a vidis, podarilo sa.

blueberryNN

Ked moja kamaratka chcela nastupit do ZUS a hrat na hudobny nastroj, tak mala pohovor s ucitelom hudby v tej ZUS. Skus sa v nejakej ZUS opytat na takyto pohovor (akoze chces nastupit). Myslim, ze je tam velka sanca, ze nespievas az tak dobre. Ale nechcem ti krivdit, preto byt tebou, skusim sa nechat "preklepnut" v nejakej hudobnej skole, kde ta nepoznaju a budu nestranni a kde by ti mali povedat, ako na tom si. Ak si skutocne az taka dobra, povedia ti to. Ak nie si az taka dobra, daju ti najavo nejak diplomaticky, ze "ano, talent tam je, bolo by dobre ho rozvijat". A vtedy by som asi Superstar neriskovala.