Veľmi zapálené hrdlo

Príspevok v téme: Veľmi zapálené hrdlo
simona.ben

Ahojte , potrebujem poradiť pár prírodných liečiv . Mám zapálené hrdlo (myslím) a už 5 dni je to rovnaké + 38 teplota .... Bola som u doktorky pred dvoma dňami a ta mi povedala len že mám prijimať vela vitamínu C ....bavšak si asi nevšimla že mam napuchnute mandle ... Neviem ako to mam vyliečiť .... Teraz použivam tabletky dorithricin , strepsils sprej občas , pijem vlažný čaj alebo vlažnú čistú vodu , teplota ajtak stále medzi 37.8-38.5 ..... Už neviem ako sa s tým mám poprať ..

blueberryNN

Zvycajne sa k tomuto uchylujem uz v stave zufalstva, takze po niekolkych dnoch trpenia. Myslim, ze o tri dni by mali stacit na to, aby mal clovek pocit, ze je clovek :).

blueberryNN

A este:

Už spomínaná soľ spolu s vodou vytvára hypertonický typ prostredia. To znamená, že baktérie a iné mikroorganizmi, ktoré sú príčinou problémov strácajú vodu zo svojho intracelulárneho (vnútrobunkového) prostredia. Konečným dôsledkom je oslabenie, prípadne úplné zničenie choroboplodného zárodku.

No proste to funguje. Ale PRAVIDELNE kloktat cely den!

blueberryNN

Urob si silnejsi solny roztok a kloktaj pravidelne od rana do vecera kazdu hodinu. Nastav si pripomienky, aby si nezabudla. Lebo ta pravidelnost je dolezita. Ako to funguje, skopirujem ti sem:

Keď máte zápaly tzv. opuchy tak tieto opuchy sú naplnené vodou a baktériami. Baktérie sú to, čo robí hrdlu zle. Kloktanie slanou vodou dostáva soľ do zadnej časti krku, kde môže napadnúť opuchy tým, že ich dehydruje. Keď soľ dehydruje edém (opuch) vysušuje tekutiny z edému a tým edém dehydruje. Baktérie nemôžu prežiť vo vysušenom prostredí, a následne baktérie zomrú. Ak sa v hrdle už nenachádzajú žiadne baktérie, môžete sa vrátiť späť do normálneho života.