Pred chvíľku som sa si ľahla do postele a ako som upadala do hlbšieho spánku a snenia bola som uvoľnená ako ked uz zaspavate - a potom som si zrazu uvedomila ze nedýcham. Iba som ležala a bola v polospanku. Rychlo som sa pretočia na druhý bok v snahe normalne zaspať ale zase som sa prebudila na to iste - musim sa kontrolovať ci dýcham. Otvorila som oči v tme som videla ako keby nejake slabé halucinacie, a mali pocit dezorientácii srdce mi ide skolabovať. A teraz som uz v pohode zasvietila som ale bojim sa zaspať nechápem co to bolo :(((( poradíte mi ?
Nemohla som dýchať v noci , co to bolo ?
Dakujem za rady ano uz je to v pohode stalo sa to prvy krat dufam ze sa to nezopakuje...
Moze ta poslat do spankoveho centra a tam zistia, co sa s tebou deje pocas spanku.
Ahoj.
Mne sa pred asi 2 rokmi stalo niečo podobné.
Spala som a snívala sa mi taká debilina o morskom svete a morských pannách... ale ja som sa v tom sne topila. prebudila som sa na to ze neviem dychat, lebo som lezala na tvari a ten sen sa akoby prevtelil a ja som nedychala vlastne naozaj(dusila som sa alebo niečo také). viem, že to znie čudne, ale potom som mala podobný sen, a zase som sa topila a nemohla som dýchať. Potom to chvála Bohu prestalo. Radím ti, keď to neprestane tak choď ku doktorke. máš niekoho v byte, kto by ťa mohol skontrolovať? sú na to aj nejaké cvičenia, ale radšej sa prejdi za doktorkou, lebo takéto veci sú nepredvídateľné. držím ti veľmi prsty .
Je ti uz lepsie Leila?