Ahojte baby. Dnes som sa od mojho priatela dozvedela sokujucu spravu. Oznamil mi ze je zalubeny do mojej sestry. Lenze sestra je zadana a ja som so svojim priatelom len rok. Velmi ma to trapi kedze ho strasne lubim a k tomu mi este povedal ze jeho zalubenie bolo len chvilkove a ze chce a lubi len mna. Povedzte co by ste robili vy na mojom mieste. Este aj teraz sa mi chce s toho plakat. Mojej sestre som napisala ale neodpisala doteraz. Zrejme musi byt v soku. Poradte co dalej. Dakujem.
priatel sa zalubil do mojej sestry
tak sa opytam inak...
nevadi ti,ze jeho myslienky su vac jeho casu s tvojou sestrou?Ty zabudni,co ti sestra povedala!!!Je uplne jedno,ze ona k nemu nic neciti.On ano.Ja by som nedokazala byt s niekym,kto mysli na inu.Duplom nie sestru.Je to ponizenie.Uz tym,ze ti to povedal.Boze,,,kolko mas rokov,ked sa nechas takto ponizit,drzat sa za ruku s niekym,kto je myslou s mojou sestrou.Viem,ze vek v zamilovanosti nema nic,ale toto mi pride silna kava takto naivne verit...
Ale zalubenie predsa nie je ovladane volou. To co sa ti snazi nahovorit? Vsak take nieco nie je mozne! To ta ma fakt za absolutnu putku? Dievca, zobud sa!!!
Priatel ju nevida skoro vobec videli sa asi trikrat v zivote. Byvame totiz velmi daleko t.j. 400km od nej cize nema ju ako stretnut. Musela som sa to opytat sestry kvoli tomu aby som mala istotu aj z druhej strany ci su tam nejake city. Ale sestru poznam a viem ze by mi neklamala o tom ze ho nechce. S priatelom je 10rokov a chcelo ju predtym vela inych muzov ale nikdy sa nezalubila do ineho. Ak ma priatel sklame a povie mi ze je do nej zalubeny stale tak to ukoncim. Dam mu este druhu sancu a ak sklame necham ho ist. Aj ked viem ze moja sestra mu jeho city nikdy neopatuje.
Uprimne?Je mi ta luto.Povedat si...zabudnem nie je lusknut prstom a vymazat nieco z hlavy.To by bolo moc jednoduché. To sa aj da jednu lubit a do druhej byt zamilovany???
Never tomu co ti hiviri.Ani in tomu neveri.Len by to mozno chcel.Ale neda sa to pokial ju bude vídať.
A preco si to hovorila sestre nerozumiem..
Vcera som sa rozpravala s mojou sestrou a aj s mojim priatelom a sestra sa vyjadrila tak nakolko je starsia nikdy by nechcela mladsieho a ona je stastna so svojim priatelom. Nedokazala by ho vraj nikdy opustit kvoli mladsiemu A vraj vzdy sa jej pacili starsi muzi. Ja som sa porozpravala s mojim priatelom a ten sa vyjadril ze na nu zabudne a ma len mna a len mna lubi. Dufam ze to dodrzi. modlim sa.
A naco ti to hovori? Aby to nedopadlo tak, ze je s tebou len aby sa mohol dostat k tvojej sestre. Caka, kym sa ona uvolni a chce jej byt nablizku. A ako inak jej byt nablizku, najjednoduchsie je to tak, ze bude chodit s jej sestrou. Bola tu raz tema, kde pisal nestastny chlap, ze je roky zalubeny do sestry svojej manzelky. Manzelka o tom nevie, maju vcelku idylicky vztah az na to, ze on chce jej sestru a nie ju. Zacalo to, uz ked spolu chodili, uz vtedy chcel jej sestru ale ta niekoho mala a tak cakal. Sestra sa ale vydala a ma pekne manzelstvo, on si tiez vzal tu svoju priatelku, ale stastny s nou nikdy nebol a nikdy ju nechcel. Tu pisal, aby sa poradil, ze co ma robit. Ze sestru casto vyda na rodinnych stretnutiach a stale po nej tuzi a je nestastny. Ak nechces dopadnut podobne, tak sa s tym chalanom rozid. Najdes si niekoho, kto ta bude skutocne milovat a nebude pokukovat po tvojej sestre.
Cudne...oznami ti ze je zalubeny...a potom ze bol a ze to bolo chvilkove...keby to bolo chvilkove neoznamil by ti to predsa.. Na co aj,pravda... Skor si myslim ze sa mu paci tvoja sestra.. A co robit? Jednoduche,nie?
Ja by som nechcela a ani nemohla byt s chlapom ktoremu sa pacila sestra,nikdy nevies ako a co sa moze stat.. Presne toto sa stalo jednej znaamej..este ako pubertacky...dve sestry cca 16 a 19.. 16 rocna chodila s chlapcom asi rok-dva.. potom sa mu zapacila sestra a skoncili spolu... tie sestry sa znenavideli... no a nedavno mali svadbu...neviem,ja by som nic neriskovala...drzim palce v sparvnom rozhodnuti
Môže ti zaspievať
Tak sa pýtam pre ktorú mi srdce bije
kvôli tebe dýcham, no kvôli sestre žijem
A jedno čomu verím sú tvojej sestry pery
A jedno čo ma mrzí - si ty a tvoje slzy