Dobry den, mam 17 rokov a dnes som si s mojim kamaratom z dialky povedala ''posledne zbohom''. Ukoncila som to preto, pretoze nemam cas chodit na net a pisat si s nim, mam vela ucenia, je toho este vela preco. Pred nedavnom som sa dozvedela ze chce byt programator a odist do Ameriky. Ja zase chcem studovat, pravdepodobne veterinu a nieco take nezvladnem hned, mlzno vobec, ale chcem skusat. Nase kamaratsvo preto nema buducnost, kazdy ideme inymi cestami, tak som mu povedala ze cim skorej to ukoncime tym lepsie :/ lebo cim dlhsie bjdeme spolu, tym bude tazsie lucenie :/ obaja sme z toho zniceni.. Navyse so mnou chcel chodit, ale mam vela ucenia, nejde to. A nechcem aby na mna cakal tolko vela rokov. Tak sme ostali najlepsimi kamaratmi az do dnes, ked som ho stratila. Pretoze nase kamaratsvo nema buducnost. :/ ked si raz v dospelosti alebo skorej najde dievca, uz nebude cas si pisat, nieto sa stretavat. Alebo ked bude na opacnej strane zemegule. :/
Strata najlepsieho kamarata, ako sa s tym vyrovnat
Rozhodla si sa :) Rozhodnutia nejestvujú správne alebo nesprávne a momentálne si sa rozhodla takto. Len čas ukáže či ti to prospelo, alebo ťa to viac zničilo a je na tebe ako sa z toho rozhodnutia poučíš. Možno si nájdeš nového kamaráta a na tohoto si už nikdy ani nespomenieš, alebo budeš do konca života plakať do vankúša a ľutovať svoje rozhodnutie. Stať sa môže čokoľvek a toto je tvoja cesta, je to cesta, ktorou si sa vybrala a možno 85% ľudí by volilo inú cestu, tak ty si sa rozhodla takto. Možno nájdeš oveľa krajšie veci ako tí, ktorí by išli po tej starej a známej. Vieš ľudia nám do života prichádzajú a mnohí z neho aj odchádzajú. Mňa kamaráti opustili zo dňa na deň bez vysvetlenia, takže ten tvoj kamarát má určitú výhodu. Aspoň vie, že prečo sa tak stalo :)
No a neboj, všetko bude ok. Nič sa nedeje náhodou :)
Ak by si si predsa len chcela zvoliť podľa srdiečka, tak si hoď mincou. Je jedno, na ktorú stranu minca dopadne, dôležité je to na ktorú budeš túžiť, aby dopadla ak bude minca vo vzduchu :)
Tak veľa šťastia na tvojej novej ceste a nezabudni. Ak ti rozhodnutie prinesie šťastie, tak bolo správne, ak ti prinesie smútok či nešťastie, tak bolo tiež správne, pretože nebyť toho rozhodnutia, tak by si bola o skúsenosť chudobnejšia a nevedela by si sa poučiť do budúcna. Takže akokoľvek sa rozhodneš, tak sa rozhoduješ podľa svojho srdiečka a správne, to si pamätaj.
To sa nazyva dospievanie. Nic sa neboj, este stihnes stratit mnozstvo znamich, priatelov, prac a mozno aj rozum. Nic sa neboj este ta caka vela daleko horsich rozpolozeni.
Blbost.
Vyhovaras sa na nieco comu ani sama neveris. No rada by si. Chodis niekde na strednu a nemas cas?))) Dobry for)
Skor si sa prezradila s tym vyrokom, ze neskor by sa vam horsie lucilo rozchadzalo.
Ty zrejme uz citis k nemu viac nez len kamaratstvo ale si to rozumom odovodnujes ze preco to nejde ai a preto si to stopla. Mas zrejme citovy chaos sama v sebe. Je to tvoj sposob ochrany. Unik. Strach z..
Vsak ty vies) Neviaz sa odviaz sa)
A ako pisal ovecka. Pisat sa da aj keby si bola v afrike a on usa. Tiez mam znamych vsade mozne roztrusenych po svete. Vsetko sa da. Ty si to len chces zdovodnit a utvrdit ako si sa dobre vraj rozhodla)
cele sa mi to zda divne... navyse pisat si mozete hockedy mozno nie tak intenzivne ale raz za tyzden jeden mail sklepete...
a co sa chodenia tyka tak je to divna vyhovorka ze nemas cas s nim chodit....
uvazovala si uz o tom ist s nim ?