Prosim poradte ako schudnut tuk na minimum,nabrat svalstvo,kondiciu.Mam 22rokov,v mladosti do 15 rokov som sportoval,no pre depresiu som doteraz nesportoval,za tie roky som nabral dost tuku v oblasti brucha a zadku,nemam dobru kondicku,z depresie som von aj ked este stale beriem lieky,hrajem tenis,mam trenera,chcem chodit na sutaze no potrebujem zlepsit kondiciu a vytrvalost,silu atd.Da sa to vobec este po tolkych rokoch bez sportovania? Aby som sa napriklad vyrovnal hracom ktori hraju od mala pravidelne po kondicnej stranke.Denne zjem cca 4 kokos cokolady,som zavisly od sladkosti...Mimochodom,pri vatsej namahe mi ako keby nepravidelne tlklo srdce.Hrajem tenis 2 hodiny do tyzdna...poradte ako sa prekonat,ci je sanca dostat sa este na dobru uroven.Podla trenera som po hernej stranke jeden z najlepsich koho trenoval.
Kondicia,chudnutie.Pomoc
Mas len 22,jasne ze si mozes vybudovat svalstvo a kondicku :) ja som zacala chodit na crossfit v 29 a za rok makania som krasne nabrala silu aj kondicku, za 3 roky mi to islo uz super. Nikdy nie je neskoro zacat :) ale musis trenovat viac ako 2 dni v tyzdni, aj 5-6x. Ked budes vela trenovat, zmizne tuk a ja som mohla jest kolko som chcela, taky bol velky vydaj. Drzim palce ;)