Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

S nimi sa maľovať alebo bez nich? šošovky

Príspevok v téme: S nimi sa maľovať alebo bez nich? šošovky
NickyTricky

V sobotu sa idem dať namaľovať na ples ku kozmetičke, ale tým že nosím šošovky sa mi vyskytla jedna dilema - mám ísť ku nej s tým že ich mám založené, alebo založiť po? Vôbec neviem ako bude lepšie, keď ich budem mať bojím sa, že by sa jej mohlo zle maľovať, ak by som si ich založila, že si to zas rozmažem... Máte nejaké skúsenosti prosím vás? Budem rada, ďakujem

NickyTricky

Ale áno, šošovky nosím viac než rok a nikdy som nemala problém s maľovaním a šošovkami, vždy som si ich najprv založila a potom maľovala.
Ibaže nikdy dovtedy som sa nedala maľovať niekomu inému, teda kozmetičke zároveň s tým, že by som nosila šošovky a z predošlých skúseností som vedela, že kozmetička mi oko maľuje aj zvnútra, preto mi to prišlo ako menší problém... :/ Ďakujem

jedna

to poradie treba zachovat... keby ti najskor malovala oko, tak sa ti moze do neho dostat spina, sminky a pod a tie by potom pod sosovkou mohli narobit neplechu, zapal a pod... preto najskor treba dat sosovku a az potom malovat.... lekarka ta neucila ako davat sosovky? umyt ruky, utriet do uteraka, ktory nepusta vlakna, najlepsie este predtym otvorit balenie a potom cistymi rukami dat do oka sosovku... natierat sa kremom, makeupom a sminkovat az po zalozeni sosovky...

NickyTricky

Áno, ja som sa len bála toho, keď mi bude maľovať spodok oka z vnútornej strany ceruzkou - či to nebude nepríjemné aj jej a zároveň na tú šošovku či to nebude zlé.