Infrasauna áno či nie?

Infrasauna

My sme domov kupovali tu www.4home.sk a najprv sme teda chceli finsku, ale asi na naklady by to bolo vyssie, tak sme si kupili taku pre troch nech tam mame viac miesta a uz mam vo zvyku kazdy den si tam ist lahnut na 30minut vzdy tam vypnem zrelaxujem po praci a mozem ist makat dalej doma

Sisa25

Pri kúpe infrasauny si dajte hlavne pozor na to, aby bola skutočne kvalitná. Ako ju rozoznať? Dočítate sa tu: www.kvalitneinfrasauny.sk

Ide najmä o vysoké hodnoty EMF/ELF, ktoré je škodlivé a tento fakt, podceňuje veľa predajcov infrasáun na trhu.

O špičke medzi infrasaunami na svetovom trhu sa dočítate tu:
www.virivkysaunybazeny.sk

Bola vynájdená lekárom a pre domáce využitie je na ňu doživotná záruka.

Ak vás zaujímajú pozitívne účinky infrasáun viac info nájdete tu: www.kvalitneinfrasauny.sk

Novia

Tak ja som napríklad rada za tie odkazy, prvý krát keď som to dala vyhľadať tak mi nevyskočilo nič načo by som klikla a keď už mám do toho vložiť nejaké tie peniažky tak si rada niečo o tom viac prečítam hlavne čo sa skúseností ľudí týka :) A áno na Marimex som pozerala už tiež a zvažujem kúpu aj od nich len to ešte musí chváliť manžel tak mu len predložím návrhy nech to nakoniec rozhodne on :)

vilika

neviem ako tebe novia ale mne by sa to citat nechcelo a popravde mam doma infrasaunu tusim od marimexu a som velmi rada ze som ju dostala ako dar tym padom som nemusela riesit nic okolo nej naco vsetko je dobra ake luce vyzaruje atd a som s nou spokojna a pomohla mi uz len v tom ze mam miesto pre prijemny relax a citim sa po vysaunovani aj sama lepsie a ak mam otazky tak len im na stranke napisem a este sa nestalo aby mi personal tam neodpovedal alebo nepomohol ak bolo treba tot moja skusenost

Kýčera

Novia, tam som zavesila svoje príspevky, kt. Ti pomôžu pri rozhodovaní. Ten nadpis nie je relevantný, nájdeš tam to, čo hľadáš. A nemáš za čo.

Novia

Vďaka pozriem aj keď o chudnutie nám moc neide skôr o pomoc a či do toho investovať a sauna vraj nie každá je dobrá tak mám z toho taký neurčitý pocit každopádne ďakujem rada si prečítam viac :)