Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Máte skúsenosti so SHEABUTTER bambuckým maslom?

Doktorfazula

Bambucke maslo. moze mi niekto vysvetlit odkial berete slovo bambucky, take slovo totiz neexistuju v slovencine. samozrejme ved to pise jedna osoba o tom stale dokola a okolo stola lalala

Sallinka

Gabika, to je len nejaký balzam, čo obsahuje bambucké maslo.
JennY podľa mňa je bambucké maslo to najlepšie, čo na tvár môžeš dať. Perfektne mi zvláčni tvár aj telo, malé vrásky mi to takmer úplne vyhladilo a nie som po ňom absolútne mastná. Samozrejme musí byť 100% čisté nerafinované. Ja objednávam z www.sheabutter.sk venujú sa len tomu, tak mám istotu, že to bude tá naj. kvalita.

Ak rozmýšlaš, že o vyskúšaš, neváhaj. U mňa top!

Gabika 40

aj ja som mala velmi suchu plet a suchý päty .použivam Bio Bambucke maslo už asi 2 mesiacov celkom fajn ja som spokojna .balzam sa dobre vstrebáva do pokožky Pokožku zanecháva mimoriadne jemnú a hladkú.môžem odporučat. Necham aj link
www.alassalabeauty.sk

lombardo1981

Nerafinované si dávam na pleť a krk. Rafinované (je mastnejšie) na päty. Ja si ich kupujem z e-shopov zaoberajúcimi sa predajom surovín na výrobu prírodnej kozmetiky. Potom si do neho pridávam esenciálne oleje.
Pleť je zjednotená, mám menej čiernych bodiek na nose (určite aj vďaka mydlu). I keď som z vráskami nikdy nemal problémy, no jednu hlbokú mimickú pri oku som mala. A tá temer zmizla asi po dvoch týždňoch.
Treba si dávať pozor. Yves Rocher, Alverde a tuším aj Saloos predávajú rafinované. Rozoznáš ich podľa farby. Rafinované je biele, nerafinované je krémové s dymovou vôňou.
Treba si ho aplikovať na vlhkú pleť. Najlepšie je si ho nechať chvíľu rozpustiť v rukách. Alebo na rozohriatu pokožku.
Inak ho používam aj ako jednu z prísad do dezodorantu či balzamu na pery. Robila si z neho i šľahané maslo. Občas si ho dávam aj na vlasy.
Za mňa celkovo spokojnosť.
Z jednej firmy som dostala vzorku a dala som ju tete. Tá si tiež pochvaľuje. Síce zatiaľ povedala, že si to ešte rozmyslí, či naň prejde. :)