Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hliva a imunita

Katarina L

My doma celá rodina užívame na oslabenu imunitu Immuno Akut cmulacie tablety. Zacala som ich uzivat ja, ale potom skusil aj manzel a pomohli aj jemu. Nasej dcerke zase dávame Immuno Akut sirup. Oba obsahuju bazu ciernu. Som z nich nadsená. :)

Lenka 41

Zdravím, na Imunitu odporúčam určite Cordyceps, je to tiež liečivá huba ako Hliva ale s výrazne lepšími účinkami. Užívam už roky.
Osobne odporúčam immunityassist.sk Majú veľmi kvalitné produkty s presným udaním pôvodu a pestovania. výborná kombinácia je Cordyceps a Resihi. Tiež majú dobrú info stránku na www.my-immunity.sk kde majú zaujímavé články o imunite a inom.
Lenka

Majo35

Skusal som hlivu, ale ta mi velmi nepomohla, potom mi kamaratka odporucila wobenzym a ten mi velmi pomohol. Uz nebyvam tak casto chory, ako predtym

Iiiii

Na zlepšenie imunity pomáha podľa mňa to, keď pôjde človek každý deň aspoň na hodinku von, na čerstvý vzduch. Ja chrípku a pod. veci vôbec nepoznám. Môj brat, ktorý sedí celé dni len doma (pri počítači, ako inak), tak je pravidelne chorý, stále berie nejaké antibiotika. Aj keď bol chorý, tak som od neho nikdy nič nechytil.
Možno aj preto, lebo ho stretnem len vtedy, keď nám doma vypadne rúter:-)

verbenka

ahoj, ja som uzivala hlivu ustricovu imunit z lekarne s obsahom echinacey a rakytnika; mozem ju odporucat uziva sa po dobu troch mesiacov ale imunita sa naozaj zlepsi, ak som aj ochorela rychlejsie som sa dala dokopy