Čaute, mám dilemu z jedného muža, ktorý sa mi páči. Stretávame sa v práci kde ja chodím na absolvenskú prax. Ide o takého typicky sebavedomého mladého muža ktorý si je istý sám sebou, je pekný, ale ako som sa dopočula nato ako je sebavedomý tak je dosť nesmelý čo sa týka priameho balenia žien. Že vraj má s tým problém. No a ja teraz neviem, či sa mu páčim alebo nie, lebo zo začiatku sa ku mne správal normálne, tak bežne a teraz v poslednej dobe som si všimla že, je taký drzejší, arogantnejší a inokedy opak toho. Ja z neho neviem vôbec výjsť, lebo ako vidím on sa neodváži a ja zase tiež nie, lebo sa nechcem strápniť že ma drzo odmietne nato aký je sebavedomý. Odmietne ma, vysmeje sa mi a ja sa budem hanbiť chodiť potom na prax, mám tam byť ešte tri mesiace. Ako zo začiatku som mala pocit trošku že sa mu aj ja páčim a teraz neviem, lebo k jednej čo tu tiež robí sa začal správať inak ako ku mne. Pripadá mi to že ju balí, má k nej dvojzmyselné reči, obchytkáva ju, oblapuje, stále ju niekam volá že na rande, má narážky na ňu. Takto sa správa v mojej prítomnosti. Keď od nich odchádzam tak som si všimla že stíchne, zmlkne zrazu. Mám pocit že sa tak správa akoby naročky predomnou aby som žiarlila naňho. Ja som potom z toho dosť smutná :-(
Keď sa objavím v ich prítomnosti tak zase začne mať tie reči na jej osobu, dotyky a akože balenie. Už neviem čo si mám o tom myslieť. Nikdy ma priamo nepozýval von, nikdy ma nebalil tak nieje myslím dôvod aby sa mi takýmto spôsobom mstil za odmietnutie.
Preto sa pýtam, ako sa správa podľa vás takýto sebavedomý, ale na druhej strane hanblivý voči ženám muž?
Ďakujem za reakcie
Reč tela u zaľubeného muža, aká je?
Ja by som povedal, že má problém vyjadrovať svoje city. Nemá problém otvoriť ústa, byť drzý, vysmievať sa, byť ironický atď. ale má problém vyjsť von so svojimi citmi.
To sa stáva, keď to nefunguje u nich v rodine. Deti z rozvrátených rodín majú podvedomý strach ukázať svoje city, lebo čakajú, že budú zranené. Preto svoje vnútro nevystavujú možnému neprijatiu ale zaujímajú a priori drzý útočný postoj.
Možno takého človeka láska z toho uzdraví...
Ppodľa mňa by si sa mala správať tak, aby v tomto získal istotu. Môžeš sa na neho usmiať, povedať mu že je milý a tak. Ďalej by som nešiel. On musí prekonať sám seba...
No ja neviem) Ja osobne by nechcela takeho trula co predo mnou oblapava inu tlapka ju kade tade pozyva ju na rande ai))
A k tebe.
Ak ma predsa na toto co robi teraz inej pred tebou gule, mal by mat gule to urobit aj voci tebe. Nemyslim potlapkavat ai. Ale pozvat ta tak normalne slusne von. Ak to nema, bud si ten jeho zaujem k tebe mylne nahovaras, proste nema o teba zaujem alebo najlepsie urobis vies co?) Ignoruj a nevsimaj si ho. Akoby bol vzduch))
Sprav presne to, co ti radi Jax.
"a mna kedy pozves von? Bojis sa, co?" - tymto hned rozdupes tu jeho, tolko obavanu drzost..
Ak sem zacnes pisat vyhovorky, tak nemusis, naozaj ti potom pomoze len ta krystalova gula.
Nemas co stratit, len ziskat. Navyse ak neodpovie kladne, on bude ten posera.
Bojuj!
Ale ja nato nemám koule.
Písal som keď budete sami... Ak chceš len veštiť z krištáľovej gule, nech sa ti páči. Ale nikde sa neposunieš a stále budeš len bábkou v rukách iných. Alebo to môžeš vziať do vlastných rúk a sama určovať, čo bude. Je to na tebe.
Tak myslela som to tak, že chce aby vo mne vyvolal žialivosť. Niektorí to tak vraj robia. Provokujú..
:D fakt si myslíš, že hanblivý a do teba zaľúbený chlap bude oblapávať druhé, aby ti naznačil, že sa mu páčiš? Ehm, si na omyle. Nepáčiš sa mu. Môže si rypnúť a poflirtovať trochu, aby mu rýchlejšie ušiel čas v práci. Ale to je tak asi všetko.
Týpek akého si opísala podľa mňa nemá problém povedať čo chce. A čo si sa dopočula, že nevie priamo baliť ženu, to môže ale nemusí byť pravda. Proste keci čo kolujú vo firme. Nemôžeš tomu veriť, že je to nabetón pravda.
Nóóó a ktovie aká by bola jeho odpoveď, ešte by ma zhodil pred ňou.
Ved mu to akoze zosrandy nadhod ked budete sami: "a mna kedy pozves von? Bojis sa, co?"
Ak ma zaujem tak sa chyti, ak nie tak nie. Spekulovat mozes donekonecna, aj sa pytat xy ludi,ale my ho nepozname. Ries to s nim, nemusis sa mu hned hodit okolo krku, ale ani sa tvarit ze ty nic ;-)