Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zachrana vztahu vs doprosovanie

Príspevok v téme: zachrana vztahu vs doprosovanie
miminka990

ahojte ludia, nejdem vas tu prosit o radu ani nic podobne, len chcem vediet aky je vas nazor na to kde je resp aka je hranica medzi zachranou vztahu a doprosovanim. pred par mesiacmi mi skoncil vztah, nie ja som ho ukoncila, ale podstata je ze moj ex prisiel odrazu s tym ze by bolo lepsie ukoncit vztah.. jedine co mi povedal bolo ze sme daleko od seba (60 km) inak sam nevedel preco a ani nejak nemal zaujem davat to dokopy.. no mne bolo luto po 2 rokoch len tak ukoncit vztah tak som sa ho snazila presvedcit ci to este neskusime zachranit a pod a on mi hned na to vravel ze si nemyslel ze sa budem tak vnucovat.. tak som to teda nechala tak ked nechcel nic riesit.., no okolie mi potom vravelo ze som sa mala viac snazit o zachranu vztahu.. tak sa vas teda pytam co je este zachrana vztahu a co uz vnucovanie?

Mesačný princ

kafe ti píše dobre - dôvod je pre teba veľmi dôležitý do budúcnosti a na otázku ,,Prečo?,, by si si mala pýtať odpoveď! Je to do budúcna to naj, pretože sa z toho môžeš poučiť.

kafe

nemôžeš predsa zachraňovať niečo, čo z tvojej strany bolo fajn. A vycucať si z prsta, že jemu niečo chýba sa nedá. Ked chlap zo seba nevypľul skutočný dôvod rozchodu (vzdialenosť to určite nebola), chce sa iba rozísť, tak neni o čom. Nechať ho ísť je jediná možnosť. Na okolie sa vyprdni. Mala si mu dať pištoľ ku hlave, aby povedal čo mu vadilo a chýbalo? On sa nesnažil vôbec, vyhodnotil, že to neni ono, bol pohodlný/blbý/neschopný niečo zmeniť a išiel het. Na záchranu treba dvoch.
Mňa by napríklad nenapadlo zachraňovať vzťah, ak partner fakt z čista jasna príde s tým že sa chce rozísť. Zaujímalo by ma len prečo.
.
Doprosovanie - vzťah chce len jedna strana.

Mesačný princ

Súhlasím s prispievateľmi, ktorí ti už sem napísali :)

Musíš sa snažiť poučiť a musíš ísť ďalej. To, že sa tak ľahko vzdal ,,vzťahu,, je na zamyslenie, ale očividne ho zachraňovať nechcel a nevedel, ako ti to má povedať. Rozchod je rozchod.

blueberryNN

Tu uz nie je co zachranovat. Cokolvek urobis, iba sa budes zhadzovat pred nim. Radsej obrat list a chod dalej.

Jax

Na zachranu treba dvoch. On to skoncil, nepovedal ti preco a este ta aj vysmial ked si to skusala zachranit. Nevidim to ruzovo. Asi to s tebou ani nemyslel moc vazne a mozno si uz narazil inu.
Neries, keby chcel tak na vztahu popracuje, zjavne nechce.

0vecka

podla mna ne ... akoze ak ta uz raz v podstate urazil ked ty si sa nieco snazila tak to nema zmysel. Vztah by mal byt rovnocenny a ne ze jeden robim druhemu laskavost. Inak 60km je imho smiesna vzdialenost.