Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem nechať psa doma??

rr11

zo začiatku by som ho určite samého nenechával a dal mu čas venovať sa mu kým si zvykne na nové prostredie a potom keď tak možno postupne ho učiť zo začiatku ho nechať na skúšku pol hodinku samého a postupne pomaly pridávať kým si nezvykne ale určite nie hneď na šupu 6 hodín hlavne ak je to ešte šteňa bol by to pre neho šok a hlavne Bígl nie sú to veľmi múdre psy a tažko sa cvičia... šteňaťu sa treba najviac venovať aby si k tebe vytvoril vzťah a poslúchal... keď máte dvor spravte mu nejaký výbeh okolo búdy keď ho chcete nechať samého aby sa naučil na svoje miesto

ninka7777

nekupuj si psa ked sa mu nebudes mat cas venovat.. a zvlast plemena ktore sa ti pacia potrebuju dostatok pohybu a aktivity... ja som za cias studia mala psa vtedy sa to dalo ale ako som zacala pracovat a umrel nam nedokazem si to predstavit ze by som si teraz kupila noveho...

husky10

podla toho či bude v byte alebo v dome.ak v dome (na zahrade) tak ho môžeš nechať sameho ale ak v byte tak radšej nie.ja mam huskyho a tiež je sam doma približne 6-8 hodin denne a všetko je vpohode.Rano s nim idem na dlhšiu prechadzku a potom až do takej druhej alebo tretej je sam a až potom ideme znovu na prechadzku a zacvičiť si.

husky13

podla toho či bude v byte alebo v dome.ak v dome (na zahrade) tak ho môžeš nechať sameho ale ak v byte tak radšej nie.ja mam huskyho a tiež je sam doma približne 6-8 hodin denne a všetko je vpohode.Rano s nim idem na dlhšiu prechadzku a potom až do takej druhej alebo tretej je sam a až potom ideme znovu na prechadzku a zacvičiť si.

husky13

husky13

Wtf

Určite psa nenechávaj samého doma až na 6 hodín .. keby chceš vyraziť do mesta na 2-3 hodiny to by bolo ešte v pohode ale 6 hodín to neviem .. vlastne záleží to aj na tom ako toho psa vychováš a akú bude mať povahu ked na teba bude príliš naviazaný ten pes sa doma bude nudiť a bude smutný .. z nudy začne hrýzť veci atd ... ale ked ten pes bude taký samotár moc neakčný a nebude na teba až tak naviazaný tak možno .. ale daj si otázku vydržala by si v dome sama 6 hodín bez telky, pc, varenia atd .. možno by si mala jesť a nejaku hračku ale toť vše