Ahojte, chcela by som sa spýtať plánujem si kúpiť bígla alebo ešte retrivera ale je problém mám aj prácu. Vydržal by psík byť sám tak 6 hodín? Nie som si tým istá. A kam by som ho mala dať (asi skôr do búdy)
Za každú dobrú radu budem veľmi rada
Môžem nechať psa doma??
zo začiatku by som ho určite samého nenechával a dal mu čas venovať sa mu kým si zvykne na nové prostredie a potom keď tak možno postupne ho učiť zo začiatku ho nechať na skúšku pol hodinku samého a postupne pomaly pridávať kým si nezvykne ale určite nie hneď na šupu 6 hodín hlavne ak je to ešte šteňa bol by to pre neho šok a hlavne Bígl nie sú to veľmi múdre psy a tažko sa cvičia... šteňaťu sa treba najviac venovať aby si k tebe vytvoril vzťah a poslúchal... keď máte dvor spravte mu nejaký výbeh okolo búdy keď ho chcete nechať samého aby sa naučil na svoje miesto
nekupuj si psa ked sa mu nebudes mat cas venovat.. a zvlast plemena ktore sa ti pacia potrebuju dostatok pohybu a aktivity... ja som za cias studia mala psa vtedy sa to dalo ale ako som zacala pracovat a umrel nam nedokazem si to predstavit ze by som si teraz kupila noveho...
podla toho či bude v byte alebo v dome.ak v dome (na zahrade) tak ho môžeš nechať sameho ale ak v byte tak radšej nie.ja mam huskyho a tiež je sam doma približne 6-8 hodin denne a všetko je vpohode.Rano s nim idem na dlhšiu prechadzku a potom až do takej druhej alebo tretej je sam a až potom ideme znovu na prechadzku a zacvičiť si.
podla toho či bude v byte alebo v dome.ak v dome (na zahrade) tak ho môžeš nechať sameho ale ak v byte tak radšej nie.ja mam huskyho a tiež je sam doma približne 6-8 hodin denne a všetko je vpohode.Rano s nim idem na dlhšiu prechadzku a potom až do takej druhej alebo tretej je sam a až potom ideme znovu na prechadzku a zacvičiť si.
Určite psa nenechávaj samého doma až na 6 hodín .. keby chceš vyraziť do mesta na 2-3 hodiny to by bolo ešte v pohode ale 6 hodín to neviem .. vlastne záleží to aj na tom ako toho psa vychováš a akú bude mať povahu ked na teba bude príliš naviazaný ten pes sa doma bude nudiť a bude smutný .. z nudy začne hrýzť veci atd ... ale ked ten pes bude taký samotár moc neakčný a nebude na teba až tak naviazaný tak možno .. ale daj si otázku vydržala by si v dome sama 6 hodín bez telky, pc, varenia atd .. možno by si mala jesť a nejaku hračku ale toť vše