Ahojte
Moja mama je problem. Nuti ma do vztahu, a vravi mi najdi si frajerku uz konecne, a chodievaj za nou. Uz mi to ide cez hlavu... Ja ju nepotrebujem, a netuzim ani po frajerke, ani po sexe ani po detoch... Asi chce aby som isiel von z bytu.. Ja to mozem ja viem co chcem
nuti ma do vztahu, ja ho nechcem
to je dobre.. ale tak som to myslel.. Či si mám posrať celý život?
ahoj, keby si bol baba tak toto bych ti poslal :-D
www.celysvet.cz
Filip TT - každý je iný, sú silní intoverti, ktorým samota neprekáža aj keď o pisateľovi si to nemyslím. Silný introvert by reagoval inak. Možno o rok on už bude ženatý a jeho brat stále zadaný.
Pochopil som, ze vztah nechces z principu. Preco? Ludia hovoria, ze samota je zla. Tebe vyhovuje?
keď sa od rodičov odsťahuješ, vysvetlíš im to najlepšie. Takéto veci nemá význam riešiť slovne, lebo rodičia to nepochopia. A len sa zbytočne pohádate. Radšej ich maj na háku a nevšímaj si to.
Čo jej máš čo vysvetľovať, nevšímaj si a hotovo. Po čase ju to omrzí. Ži si svoj život. Rieš vlastné bývanie a nie takéto primitívne témy.
Ja len ako im to mam vysvetlit? Ze vraj si mam brať priklad od brata on je zadany.
Však v pohode, naozaj neviem aký máš problém keď to tu vypisuješ, čo čakáš, že ti poradíme. Ako sa v živote zariadiš je len na tebe, nám všetkým je to fuk. Mamu to po krátkom čase prejde, nebude do teba nik hustiť a už vôbec do niečoho nútiť. A hlavne sa začni starať o seba, byť sebestačný, budovať si kariéru, vlastné bývanie, aby si nebol rodičom do konca života na obtiaž.
Neverim... Neexistuje... Bohuzial...
Začni veriť v lásku... naozaj existuje