Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc prosíím (hlavne od bab)

Príspevok v téme: pomoc prosíím (hlavne od bab)
perperper

ahojte...zufalo vas prosim o pomoc ....uz som sem aj parkrat pisal ...len to chcem tak zhrnut .....no takze poznam sa s jednou babou uz 3 roky ...sme celkom dobry kamarati...zvykneme si pisat kazdy den ...a kedysi sme boli do seba ...ptm sme sa chvylu nebavili ...a trz som jej zase povedal ci nebudeme spolu...a 5 mesiacov presviedcal nech ide do toho...ale ona stale ze neciti sa na to ...ze neni az nejak moc zalubenaa a tak .....a ze nevie ci je zalubena a tak .....a neviem co teraz ...je vidiet ze nechce vztah ....len problem je ze ja sa s tym neviem zmierit proste bol y to super vztah a keby to aspon skusi len ona...neviem ....no proste neviem pochopit preco ...ked sme dobry kamarati .... :( ... proste mne je blbe byt kamarati ....proste mohli by sme spolu chodit tak uz nechcem len kamarati ...a ja neviem to je podla mna blbe cakat ...a zas neviem ze keby ju ignorujem ci to pomoze alebo ani by som to asi nevladol ...proste ja neviem potrebujem nejaku pomoc ....neviem sa s tym zmierit proste nevie pochopit ze ten vztah by bol super mame vela spolocneho a tak .....a tak mi je to blbost byt len kamarati ...a zas do nekonecna cakat a tak.....neviem ani aku pomoc ziadam len mi prosim nejako pomozte ja fakt neviem co teraz...daakujem

Tash

To dievča mi pripomína seba a ty mi pripomínaš môjho terajšieho priateľa :D u nej je to možno inak, ale ja som sa tomu vyhýbala a nechcela si pripustiť, že mi na tom človeku záleží, lebo som sa nechcela nijak viazať k nikomu, ale keď som ho len videla vonku s niekým iným tak ma išlo poraziť, ale je pravda, že to bol beh na dlhé trate, kým som sa ja sama od seba- čo som vzťahy tak nejak vždy zavrhla- spýtala či by sme teda nezačali spolu chodiť... a vlastne, presvedčilo ma to, že bol tak vytrvalý, hoci som ho odháňala a bolo to trochu zamotanejšie, ale nakoniec... sme to teda aspoň skúsili- nevedel prekusnúť, že nedostal šancu, keď niekto iný, aj keď na krátky čas áno... ale vtedy som z toho "vzťahu" aj tak hneď zutekala a toto ide v pohode nakoniec, hoci som mala dôvody si to nemyslieť :) niekedy pomáha dievča ignorovať po tom, čo jej prejavíte väčšie sympatie, zrazu nerozumie, prečo sa už nezaujímate a v tom lepšom prípade ju to začne hnevať, ale aj tá miera ignorácie musí mať hranice, lebo to môžeš ľahko prešvihnúť :)

peter_BA_33

si na tom asi podobne ako ja, tu sa to rozobera
www.zdravie.sk
skus sa cez to preluskat, myslim ze najdes aspon oporu v riadkoch od inych ludi ... zacni samozrejme odzadu :)