S akým proteínom začať?

janula69

Zdravím Vás,
ja by som Vám vzhľadom k tomu, že ste žena odporučila začať s tým najkvalitnejším na trhu v bio kvalite. Prečo, veľmi rada môžem vysvetliť na t.č. 0907627424, alebo mailom: mokrisova@pobox.sk. Najskôr od Vás však potrebujem vedieť ako ste na tom s toleranciou sóje. Tá je veľmi kvalitným zdrojom proteínov, ale pre niektorých ľudí nie je vhodná. Čakám na Vašu odpoveď.

pišta00

Srvatkový proteín je pre budovanie svalov a aj do diéty najlepší a určite za seba môžem odporučiť Gold Standard alebo Whey Protein od firmy Optimum Nutrition alebo ak si intolerantná na laktózu tak od firmy Czech Virus proteín Pure Elite vyrábaný CFM metódou obsahuje tráviace enzýmy a je z neho odstránená laktóza, berú ho bez ťažkostí napríklad aj kamoši, ktorým robí laktóza problém.

Czech Virus czechvirus.cz
Optimum Nutrition Whey Protein www.tatragym.sk
Optimum Nutrition Gold Standard gymbeam.sk

dusana51

ryzovy Plantforce Synergy je dobry, tiez ho mam lebo mam intoleranciu na laktozu a s tymto nemam problem, vyskusala som viac ale mi nesedeli na travenie.

Nikkie222

Urcite whey protein, a znacka je uz na tebe... Ja mam od My Protein a som spokojna.. Hlavne si nekupuj ziadne "proteiny pre zeny"

Gima

Protein poznám rastlinný a živočíšny, no je dostupný aj v strave. Ja poznám len ten z tesca Vanila protein shake so steviou, znižuje cholesterol, tuk. Za 1,90 eur. V športových predajniach majú proteiny živočíšne aj rastlinné no za vyššiu sumu. Rastlinné uprednostňuju vegáni a vegetariani. Živočíšne, hovedzie mäso, kulturisti, korí potrebujú nabrať svaly. Tak si vyber. -odkaz odstránený-