Je tu niektorá z Vás ktorá pozná dobrých gynekológov z Rk?chodim k jednemu ale chcem sa dať preradiť, lebo nejako niesom spokojná, ale neviem ktorí sú dobrí.
Ďakujem
gynekológovia v Ružomberku
no v rk je dost ganekologov a su na zozname aj dve gynekologicky ale tie su asi len detske. ja sa odhodlavam ze pojdem prvykrat ale neviem ku komu nechcem ist k javorkovi lebo je staromodny a ani antikoncepciu ti nepredpise ale neviem ako ostatny su na tom
tak to ti ja neviem povedat, a to tu uz nieje nik z Rk?
tak tam nie je gynekologicka?
ano,viem kde myslis,ale neviem zatial som nic take nepocula zeby bola v Rk gynekologička
mohli by ste pls vymenovat vsetkych gynekologov, co mame v rk + vase odporucania? nie som si ista, ale tusim, ze jedna gynekologicka je tam, kde sa predavaju svadobne saty pri rozkvete..tam je taka vchod a na jednej chodbe je gynekologicke, prakticky lekar a aj zubne..viete kde myslim??
No neviem či tu daku mame ale zišlo by sa aj trošku viac gynekológov ale hlavne dobrych nie samych starcov ofrflanych,nieze by ti chceli pomoct ale niekedy urobia pravy opak,ze sa iba cudujem,co tu pri nom vobec robim
inac, gynekologicku tu nemame? akoze mozno chyruje o chlapoch ze su "lepsi" a "citlivejsi", ale predsa len sa menej budem hanbit pred zenou. viem ze sa nemam za co a bla bla, ale ja som ozaj hanblivy typ co sa tohto tyka :D
ahoj mendy ja zas chodim ku Kuchyňovi,vieš bol vychýrený,ale teraz všetko odflakuje všetky ženy sa sťažuju nan.A možes sa k nemu aj objednať ale za 100,-- takže mi čo k nemu chceme ist na kontrolu tak nemame sancu,lebo všetky ženy si uz platia, no asi tak
ahoj,
chcem ist prvy krat(uz by sa naozaj patrilo)a mam podobny problem,neviem sa rozhodnut.mama chodi k ockovi,kamaratky k hruskovi a javorkovi,ale nejako nespievaju od radosti..:) ty sa chces preradit od koho?aby som vedela......ale este sa popytam a dam vediet,zatial ahoj