sme dobry kamarati...dlho pozname...nechce este vztah...neviem si predstavit prerusit kontakt s nou....ale byt len kamarati mi je blbe
cakat alebo nechat?
Ak ju mas skutocne rad,urcite sa nevzdavaj!!! Povedz jej,ze ju mas rad a budes na nu cakat,ale nie navzdy ;-) Ver mi,malo by to zabrat a ak tej dotycnej nie si uplne ukradnuty,coskoro si to uvedomi...Hovorim z vlastnej skusenosti,takze hor sa smelo do boja! :D :D
A navise ak ju opustis a nehas ju tak ... bude jej to dokazom ze si ju nemal rad .... kto lubi ten si aj pocka
To je blbost nie kazda baba ked hento povie znamena to pre nu definytyvne rozhodnutie.... to sice znamena ze ten vztah nechce ale nemusi to byt kvoli tomu aky si.... ide o to ze zena sa nezaujima o to co uz ma ... a jej uplne stacis jak kamarat... musis ju zaujat a dokazat jej ze si vynimocny
Keď ti žena povie "nechcem ešte vzťah", ver tomu, že len hľadá dôvod ako ťa odmietnuť bez toho, aby ti to povedala priamo. Má ťa iba za kamaráta, rozhodla sa dávno, že nič nad rámec "kamarátstva" nebude a takto sa ty môžeš iba trápiť.
Ja vždy v takejto situácii prerušujem kontakt a mažem z hlavy. Čím viac času s ňou budeš ďalej tráviť, tým ťa môže viac raniť, že si zaškatuľkovaný vo "friendzone"...