Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim pomoc baba nechce

Príspevok v téme: prosim pomoc baba nechce
jankkkko..

ahojte...dlho sa poznam s jednou babou...sme celkom dobry kamarati....a 5 mesiacov ju presviedcam nech ide do vztahu ale ona nechce...ona neviem preco ona ani neni asi moc zalubena a to neviem preco ked vyzerala ze je ...a chce byt este kamaratia ptm ze mozno to pride ...ale mne je blbe uz byt len kamrati ..proste mali by sme sspolu chodit ale ona nechce...prosim poradte,....ja neviem s nou prerusit kontakt...ale je mi blbe aj cakat na nieco co moyno nebude ...tak som uplne mimo a neviem co teraz

RedStarBelgrade

Nemá zmysel ju do ničoho tlačiť, pretože očividne nechce nič viac ako "kamarátstvo".

Máš v podstate 3 možnosti:

1. Prestať na ňu tlačiť a zľaviť tempo, dúfajúc, že sa niečo zmení. Preriedenie kontaktu na prvom mieste. Ak si všimne, že váš kontakt slabne, tam bude dôležitá jej reakcia na to.

2. Zostať s ňou v nezmenenom kontakte s ustavičným tlačením na pílu - friendzone garantovaná spolu s riskom, že ju od seba časom odoženieš.

3. Prerušiť kontakt úplne.

Ja osobne by som vždy zvolil možnosť číslo 3. No je to na tebe, ako sa rozhodneš. Maj na zreteli, že aj keď podľa teba by ste MALI spolu chodiť, ona to tak necíti. A keď to tak necíti, ťažko s tým niečo spravíš.