Ahojte,
len to uz potrebujem zo seba dostat von, S byvalym sme sa rozisli tak pred 4 mesiacmi. no ja stale na neho myslim. neviem ho dostat z hlavy. obcas sme si napisali sms ale to bolo vsetko. a teraz mi len tak od veci napisal ze cisto nezavazne ale som naj baba aku spoznal, odpovedala som mu na sms a odvtedy nic. mozno to nieco znamenalo alebo si to len namyslam, lubim ho stale a neviem uz co robit ci mu to mam povedat..
lubim byvaleho
Hľadaj si niekoho pre ktorého budeš všetkým. Bývalý ťa už nemiloval, ale spávať by chcel.
Vies, mna by vobec neprekvapilo, keby s tebou po ukonceni vztahu chcel spavat. Aj to sa stava.
Vela od toho necakaj ale napis mu slebo este lepsie stretni sa s nim. Nic za to nedas a mozes len ziskat.
cim viac budes nad tym premyslat, skumat tak tym viac budes vahat ;)
my sme mali pekny vztah, len nechapem naco mi pise take veci a potom mlci. to viem ze on nema priatelku. myslela som ze ked mu aspon napisem co citim, bude mi lepsie vaham ci je to spravna vec .
ja som bol v podobnej situacii byvala mi pisala tiez podobne veci. Ja som to ale bral dost tazko a aj ked som to potom obcas lutoval odmietol som sa s nou stretnnut. Mozno som bol zbabely ale proste pre mna to bolo ukoncene aj ked som bol stale zamilovany. Ono si myslim ze radsej vybudovat novy vztah ako pokracovat v takom kde ta chalan nechal.
Mozno mu to len nevyslo s inou a teraz chce ist spat atd. U mna to bol ten pripad. Volal som s jej kamoskou a ta mi vravela ze ju nechal jej typek.
Na tvojom mieste idem od toho....
no rozisli sme sa v podstate v dobrom, ziadna hadka ani nic. len jeden den prisiel a povedal ze to nefunguje, citi to tak. teraz viem co tym myslel bola zla komunikacia medzi nami
Ako a prečo ste sa rozišli?