Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

lubim byvaleho

Príspevok v téme: lubim byvaleho
anika6543

Ahojte,
len to uz potrebujem zo seba dostat von, S byvalym sme sa rozisli tak pred 4 mesiacmi. no ja stale na neho myslim. neviem ho dostat z hlavy. obcas sme si napisali sms ale to bolo vsetko. a teraz mi len tak od veci napisal ze cisto nezavazne ale som naj baba aku spoznal, odpovedala som mu na sms a odvtedy nic. mozno to nieco znamenalo alebo si to len namyslam, lubim ho stale a neviem uz co robit ci mu to mam povedat..

anika6543

my sme mali pekny vztah, len nechapem naco mi pise take veci a potom mlci. to viem ze on nema priatelku. myslela som ze ked mu aspon napisem co citim, bude mi lepsie vaham ci je to spravna vec .

0vecka

ja som bol v podobnej situacii byvala mi pisala tiez podobne veci. Ja som to ale bral dost tazko a aj ked som to potom obcas lutoval odmietol som sa s nou stretnnut. Mozno som bol zbabely ale proste pre mna to bolo ukoncene aj ked som bol stale zamilovany. Ono si myslim ze radsej vybudovat novy vztah ako pokracovat v takom kde ta chalan nechal.

Mozno mu to len nevyslo s inou a teraz chce ist spat atd. U mna to bol ten pripad. Volal som s jej kamoskou a ta mi vravela ze ju nechal jej typek.

Na tvojom mieste idem od toho....

anika6543

no rozisli sme sa v podstate v dobrom, ziadna hadka ani nic. len jeden den prisiel a povedal ze to nefunguje, citi to tak. teraz viem co tym myslel bola zla komunikacia medzi nami