Ahoj, mám taký menší problém. S jedným dievčaťom sme sa na seba už dlhšiu dobu usmievali, tak ma napadlo jej napísať. Písali sme si, obaja sme rozvíjali konverzáciu (ja aj ona). Jak sme si tak písali, tak som jej zo srandy napísal, že je zaujímavé, že v škole sa spolu málo bavíme, ale tu, na facebooku, si píšeme a vedieme si dobre. Odpísala (citujem): "bože denis :D :D :D" a odvtedy nič. Písal som jej potom, ale ukázalo, že to videla o deň neskôr, a neodpísala. Videla vo štvrtok, písal som v stredu, momentálne je nedeľa. V piatok bol taktiež ples, na ktorom sme obaja boli, tam sa mi zdalo, že sa na mňa usmiala, ale to neviem, či to bolo na mňa, alebo len tak všeobecne (ale mala oči nastavené smerom ku mne :D). Na plese som sa s ňou snažil rozprávať (keď som ju zastihol, samozrejme), ale odpovedala tak, že možno až nútene, aspoň mi to tak prišlo. Povedal som jej, že má veľmi pekné šaty, tak len poďakovala, sotva sa na mňa pozrela, a okamžite sa otočila a išla preč. Keď som sa jej spýtal, ako sa jej ples páčil, tak povedala, že ušiel, usmiala sa (tiež trošku nútene, aspoň mi to, zas, prišlo), nerozvíjala konverzáciu ďalej. Na konci plesu som jej povedal, že je škoda, že sme nestihli tanec (dohodli sme sa), tak povedala, že nabudúce, a zas išla preč. Mimochodom, ten ples je ku koncu 9. ročníka, t.j. ak nepôjdeme na rovnakú strednú, žiadne "nabudúce" nebude. Dnes som jej zas napísal, či by neodporúčila dobrý film (jednak kvôli konverzácii, jednak som sa fakt nudil), ešte to ani nevidela (písal som to asi 3 hodiny dozadu). Fakt neviem. Vyzeralo to, že mala predtým záujem, teraz neviem, či som sa nejako strápnil, či som ju nejako vyľakal, či stratila záujem, alebo niečo iné. Pomohli by ste mi?