typ

losdengos

Vapowave
Lepsie by som to nenapisala :).. Presne to ;D tak prečo popritom sa mi páči kurnik?! :D.. Serem na to už, priznám si že som divná :D

john doe

je to podmienene evolúciou. vyhýbať sa asymetrickému bo to môže byť choré. a často aj je a bolo. musíš sa na to pozerať z pohladu prírody v kontexte doby, podmienok v akých sme žili dlhšie než teraz. tie podmienky v prírode sú nekompromisnejšie, tvrdšie, také priamejšie. a to je to čo máme v sebe hlboko vštepené, nie tento kultúrny nános. ale tak zlé to zase nie je lebo my ludia máme tendenciu podliehať predstavivosti, lenže jedna vec je predstavivosť, ideály a druhá je vec realita. to že sa niektorí blbci ženú za nedosiahnuteľnými ideálmi je už ich problém. väčšina žije akosi v realite, sa mi aspoň zdá :-) hoci masírovaní sme médiami dosť. ale nepodceňuj túžbu po symetrii. má svoje zdravé opodstatnenie.

Mesačný princ

Viete čo osobne ja najviac ľutujem? Že nás odmalička učia čo je pekné a čo nie, čo je správne a čo nie a potom to tak vyzerá.

Ešte, chvalabohu, že natočili Shreka :)

Súmernosť, dokonalosť, ak sa niečo vymyká, tak je to škaredé a hustia do nás, že to nesúmerné je aj zlé. Preto od ľudí s trošku nesúmernou postavou, tvárou a trošičku odlišných bočíme. Nazývame ich škaredými, pretože z nich máme strach. Strach a odpor, ktorý nám vnukli okamžite po narodení.

losdengos

Ono nie žeby bol škaredý.. bol a je neskutočne krásny, ale proste jeho tvár..je nesympatická ;P opakujem, deje sa mi to už cez 5 rokov.. ;D

tasty

áno stalo sa mi, ale povedzme, že nie nesympatický, ale narovinu škaredý bol

aaa čo, mne sa páčil :)

páčil sa mi ten komplex krásneho vnútra toho človeka plus tá jeho vonkajšia škaredosť, to všetko spolu dávalo krásnotu :)

cegamecky

Pritahuje ta vzhladom, (tvar), a je ti takisto aj nesympaticky v tvari..ano, niesi sama, a chapem ta:) tiez ma zaujima aky som vlastne clovek ohladom tohto, deje sa mi to uz od 16 rokov, teraz mam 20 a to, ze som divna pocujem dost casto :D..
Mam priatela, ktoreho lubim, ale ak stretnem alebo uvidim nejakeho takeho cloveka ako opisujes ty, je to nieco neskutocne a nedokazem si tie pocity vysvetlit.. Ktore sa resp., nevyrovnaju mojmu priatelovi :P

vaporwave

ešte ma tak napadá, že autorka tým že tu položila túto otázku tu možno aj hľadá nejaké riešenie pre tuto situáciu, lebo mňa by osobne tiež zaujímalo ako vlastne iní/é postupovali pri tomto, lebo ja zatiaľ neviem čo s týmto :D