Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skrat vo fitness

Príspevok v téme: Skrat vo fitness
lolly_pop23

Dobrý deň :) Mám taký vážny problém...venujem sa fitness -teda chodím pravidelne cvičiť,venujem sa zdravému životnému štýlu a dodržiavam prísnu dietu lebo to chcem dotiahnuť daleko...kamarátky a rodina ma obdivujú a podporujú, a to mi dodáva silu snažiť sa a ísť dalej...avšak môj priateľ je proti tomu,nepáči sa mu to vraj a odhovára ma od toho,a pritom priamo pred mojimi očami obdivuje fitnesky... :/ :( som z toho zúfalá..vždy ked spomenie túú konkretnu osobu-teda konkretne jeho príbuznú ktorá sa tomu tiež venuje,á ju pochváli a podporí tak dostávam skrat, a obrátim sa na nezdravé jedlo a psychicky sa zrútim....čo mám robiť? je niečo so mnou zle? poradte mi prosím.. :(

_meno

Ahojte lolly_pop23

Co Vam chyba, je hnev ktory potlacate :D

Z mojej skusenosti mozem odporucit, ked budete citit radost, "nakricte" na svojho partnera ..

Taky nadhlahceny v dobru myslena obrana : napríklad "hej tak ty budes cumakovat na druhe zeny a mne vraviet aby som prestala robit co ma bavi? tak to ti prajem vela stastia s varenim veceri ja idem do fitka maj sa a dobru chut" alebo "hej, tak ty budes cumiet na druhe zeny? doma sedi ritou nepohne nepostara sa o mna no naco mi je taky muz akurát co sa o teba starat musim ako o dieta ^^ "

Vzdy tam ide o to akoby poukazat na to aky je ten druhy arogantny, ale zaroven to musi niest dobru energiu, nadhlad.

Potrebujete akoby taky silny pristup, ako ja nvm ked na ulici je clovek a vidi male deti spinave ako sa poflakuju a nadavaju : "co je to tu za bordel doparoma? kolko mate rokov kde mate dake hobby pozrite ake ste spinavi, to Vas bavi takto zit? no podla mna nie, tak sa dajte dokopy a uz nechcem pocut hentake neschopne reci: mate na viac, tak sa tak spravajte"

Musi z Vas citit v prvom rade srandu, radost, zabavu, to je podla mna prvorade, ze ste silna ze drzite silnu dobru stranu slusnosti a spravodlivosti, a zaroven ze to myslite zo srandy, ze sa zabavate a chcete zabavit aj druhého.

Prosto potrebujete byt silna, podobne ako zabavna. Silna preto aby ste dosiahli co je spravne, a zabavna preto aby sa clovek citil dobre.

Prajem Vam lolly_pop23 vela stastia radosti zabavy odhodlania a poriadnehu buchnutia po stole :D

lolly_pop23

Dakujem ludia :) konečne sa nebojím robiť to čo cítim :) lebo doteraz mi dával iba taký pocit že to čo robím je niečo zlé...

blueberryNN

Citi sa pri tebe neisty. Podkopavas jeho sebadoveru. Nechce, aby si bola taka dobra. A to, ze sestru chvali a teba hani, to je iba sucast taktiky. Daj si pozor na zakomplexovaneho chlapa! Moze ta nakoniec skutocne potopit. A potom nechat a este sa ti posmievat. Psychicky vyrovnany chlap by mal z takej baby, co o seba dba, iba radost.

tutututu

podlamna je ziarlivy a boji sa ze ked budes vyzerat este lepsie ako vyzeras, ze ta strati a ked po tebe pojde toolko chlapov, ze ho vymenis :)

kafe

nuž, mňa napadlo, či on potom, chudáčik, nebude musieť odháňať od teba davy uslintaných chlapov, čo mu chcú liezť do kapusty. A to sa mu nechce.

Jefitto

Asi ho sere, že sa tomu venuješ, možno on chce žrať nezdravo a sedieť s pivom pri telke a ty mu hučíš, nech žere normálne a to mu zrejem ide na nervy. Očividne mu nevadí ako vyzeráš a že sa o seba staráš, skôr ho otravuje, že mu nenapečieš bočik na kapuste

lolly_pop23

skúsim to...ale ide o to že jeho sestra je tiež fitneska a jej aj predo mnou skladá neustále komplimenty,a mne nič...neviem čo mám robiť už som z toho zúfala...

lilianka0

Skus sa o tom s frajerom porozpravat, preco ked obdivuje ine fitnessky teba od toho odhovara. Nech ti to nejak rozumne vysvetli, lebo logiku to nema.