Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skrat vo fitness

Príspevok v téme: Skrat vo fitness
lolly_pop23

Dobrý deň :) Mám taký vážny problém...venujem sa fitness -teda chodím pravidelne cvičiť,venujem sa zdravému životnému štýlu a dodržiavam prísnu dietu lebo to chcem dotiahnuť daleko...kamarátky a rodina ma obdivujú a podporujú, a to mi dodáva silu snažiť sa a ísť dalej...avšak môj priateľ je proti tomu,nepáči sa mu to vraj a odhovára ma od toho,a pritom priamo pred mojimi očami obdivuje fitnesky... :/ :( som z toho zúfalá..vždy ked spomenie túú konkretnu osobu-teda konkretne jeho príbuznú ktorá sa tomu tiež venuje,á ju pochváli a podporí tak dostávam skrat, a obrátim sa na nezdravé jedlo a psychicky sa zrútim....čo mám robiť? je niečo so mnou zle? poradte mi prosím.. :(

Jefitto

Možno sa neodhodlá... nemusí. Nie je to nutnosť, nie každý si potrpí na svalnaté telo... práveže je veľmi málo ľudí, ktorí sú ochotní drieť v posilovniach...

Gima

To je klasicka reakcia pohodlného chlapa. Obáva sa, že zmeny v stravovaní, ktoré praktizujete zasiahnu aj jeho jedálny lístok a neskor budete vyžadovať od neho cvičenie. Ináč na pekné baby v časakoch si pozeráme aj my baby. Možno v kútiku duše závidí tú postavu, no sám sa bojí urobiť nejaky krok k lepšiemu zdraviu. Potrebuje asi dlhší čas, než pochopí, ako sa k takým telám dostali.
To neznamená, že vas chce opustiť alebo si nájsť inú babu. Len hlada princíp chudnutia a nadobudania svalov. Ja som takto začínala tiež. Počase sa možno odhodlá k tomu, čo preferujete vy.

tess

si úplne v poriadku, niečo zle je skôr s tvojím frajerom, možno žiarli, možno má nejaký komplex menejcennosti, ale to je jeho problém. Vykašli sa naňho, načo ti je chlap, čo ťa nepodporuje