Neopetovana laska

_meno

Ahoj San14

Ak mozem, skuste sa pozriet na vec z nadhladu:
Ako sa citite? Ja rozumiem ze mate daku pravdu podla ktorej zijete, avsak ak sa citite zle, je to akosi, no .... mohli by ste sa citit lepsie.

Napríklad mate rada priatela, to znamena ze vlastne chcete/vytarate pre neho radost. Ak ho mate rada, nebudete ho nutit ..

Ja si myslim, ze mat rad je taka poloslobodna schopnost, Vasa schopnost : ) Napríklad mate ho rada, cize keby prisla prilezitost radi by ste mu pomohli. Neznamena to ze ho budete k niecomu nutit, aj ked to moze vyzerat ako super dobro.

Podla mna dobro je sulad vsetkych, nie akoby uptrapy jedinca.
Cize budte stastna Vy, a umoznite byt stastnym aj jemu.

Podla mna je fajn v zivote spatna vazba, pri com sa clovek citi dobre.
Napríklad teraz sa citite zle, nejako to vytvarate, odporujete niecomu ....

Napríklad tomu ze on chce byt mozno teraz chvilu sam, ako Vam povedal - vy to vsak neprijímate a odmietate.

Inak nedavno som sa zamyslal, ze vlastne pokial zivote ide lahko a plynulo - je to prirodzene sulad so zivotom, je to dobre... akonahle ide nieco tazko, ze su tam problemy a podobne - je to akoby hlavou proti muru. (finta je mozno v tom ze takyto tvrdohlavy pristup k zivotu cez vsetko vyzera vznesene, ale je to jednoducho boj proti zivotu - nic neprinasa, len odnasa ....... to ze za neviditelnymi dverami sa uz uz uz kazdu chvilu zjavi odmena - to je akoby hlavny argument ktory drzi cely system iluzie (svojvole) pokope ....)

Samozrejme nejde o druhy extrem vzdat sa radosti voci tomuto cloveku, prave ide o akysi stred, vzdat sa tych starosti ktore si prinasame a sustredenie sa na to pozitivne.

Nieco na styl: Chcem sa citit stastne :D Je to moja tvorba a je nezavisla na nicom inom. (toto je si myslim take urcite zivotne gro, ze clovek sa chce vzdy citit stastne .. napríklad Vas pristup v sucasnosti neprinasa radost Vam, ani jemu - výsledok je akoby nestastie, spatna vazba ..... pocul som pekne raz vyjadrenie "naco mi je taka pravda pri ktorej citim zlo"?

Podla mna je dolezite sa drzat radosti, nie foriem :) Cize bez ohladu na to ci ste s nim / ci nie - je dolezite sa radovat....

Napríklad hocico co nas trapi nas trapi preto, lebo sa k tomu tak staviame ... napríklad clovek si chce oddychnut, ale prichadzaju ludia co nieco chcu - tak sa prirodzene zacneme hnevat - ale ked si vsimneme ze sme stratili dobry pocit, tak upustime od pravdy a radujeme sa :D

Cize konkretnejsie : Vy predsa chcete byt ako kazdy stastna, podobne chcete aby bol stastny dany muz - neni predsa vasim cielom aby ste vy boli nestastna ... vojst do vojny aby niekto iny bol nestastny, je nekonecny bludny kruh, lebo prirodzene sa vsetcia vraciame k tej radosti :D :D

Ono je to tak kvazy vzdy, ze kazdy chce byt stastny, len sposob akym to prejavujeme/dosahujeme sa lisi (stastie je evkivalentom pokoja .. ked je clovek stastny je pokojny, to vieme podla spatnej vazby .. a zaroven ked je clovek nestastny, snazi sa to stastie dosiahnut ... ak spatna vazba ukazuje dobry pocit stastia, spatnej vazby - je to stastie : ) ak stastie neprichadza, treba zvolit iny sposob : )

Je to funkcnost, realativita (ked som hladny, funguje mi napríklad sa nejst, ked som najedeny funguje mi napríklad oddychnut ....

Stastie zostava - avsak meni formy, vsetky formy (preto ju nedokazeme najst v absolutne (=zavislosti) , iba v niecom .. napríklad iba byt s danym chlapom vzdy za kazdych okolnosti ...

Clovek moze pouzivat bud stastie /slobodu alebo nestastie/zavislost/fanatizmus

Atd atd :D

Vela stastia a pekny den Vam prajem San14 a hlavne vela radosti a pohody