Je to dobry postup?

Príspevok v téme: Je to dobry postup?
elisaaa

Ahojte, prosim o radu resp. nazor skusenych ci som zvolila spravnu cestu k svojmu snu.
Rano: kokteil nahrada stravy - nechuti mi ranajkovat a ani nestiham preto tato volba
Desiata: Jablko-banan proste ovocie
Obed: to co ponukne kantina :/
Olovrant: proteinova tycinka - bez sladkeho sa nezaobidem
Vecera: Koktail
Zvolila som znacku NUPO, mate s tym niekto skusenosti?

cvicit budem 3x do tyzdna. A tu mam tiez dilemu, chcem cvicit www.youtube.com ale mam okrem toho cvicit aj na orbitreku(mam doma) alebo este to nejako doplnat?

Dakujem pekne za rady ...

0vecka

Podla tohto by si mala byt s kaloriami niekde medzi 2050-1650. vaz sa kazdy mesiac a uprav si kalorie a hotovo.

authoritynutrition.com

Maintain Weight: 2052
Lose Weight: 1642
Lose Weight Fast: 1231

Elisaaa

Mam 173cm a 26. Ide o to ze cez den niesom vobec hladna az vecer - potom to pride. Ako dim pisala v minulosti som schudla z velkosti 48 na 40/42 cvicenim a upravou stravy. Avsak zomrela mi mamina a stres co som zazivala som kompenzovala jedlom a som zase tam kde som bola. Problem je v tomze uz niesom na vyske ale pracujem a teda nemam tolko casu resp. ked pridem domov casto uz o 8.30 spim aa teda pripravit si obed ci cvicit je pre mna moc zlozite. Rozmyslala som nad fitkom ale to by som musela platit trenera co je zase financne narocne a na strane druhej ked som na sluzobke tak som odkazana na pumpy ....cele zle. Preto ma napadly koktaily ako nahrada za vynechany obed resp bagetu. Jednoducho nemam energiu ledva sa dosuchcem domov :(

blueberryNN

Byt tebou, koktejl vecer nie. Skor si urob dostatocne velky zeleninovy salat a mozes donho pridat syr alebo kuracie maso. Ak to zjes tak 3 hodiny pred spanim, bude to uplne v poriadku. Tiez sa mi zda, ze jes prilis malo a z dlhodobeho hladiska to nie je udrzatelne. Viac prirodzene sa stravuj.

0vecka

neviem kolko merias a kolko mas rokov ale mala by si denne zjest asi 1700 kalorii ak zjes pod 2000 tak este stale chudnes. Na tvojom mieste si to nastavim na 1850+- a vaha pojde dolu.. Treba mysliet aj na to ze s ubudajucimi kilami mas aj nizsi bazalny metabolizmus. Na schudnutie jedneho kila musis prijat asi o 7000 kalorii menej ako vydas.

inak nieje umenie spravit jedalniceks ktorym schudnes, umenie je spravit si taky jedalnicek ktory budes dlhodobo dodrzovat (zopar desatroci)

0vecka

otazocka: co si jedla doteraz?

mne to pride strasne malo co tam za den zjes... skus si minimalne jeden den poitat calorie. ono ked jes prilis malo tak tiez neschudnes...

gabča

Strava je ok, ale namiesto jablka a banánu si daj ovocie ktoré chudnutie postrčí a nie také čo má tak veľa cukru. napr. pomelo, grep-z polky pomela sa aj naješ! ale to ovocie sem tam mozes vymenit aj za zeleninku. :DD drzim prsty. PS:tycinku niekedy vymen za jogurt-nizkotucny.:)

0vecka

pozri si kolko ma ta tycinka cukru ... jedina moznost ako schudnut je prijat menej (o nieco) kalorii ako vydas.. a na to vsetko su na nete kalkuacky.. pritom je uplne jedno co jes. ci je to cokolada hamburger alebo zelenina...

elisaaa

ciel je z 92 na 70-72 ale nie za 2 tyzdne ani za 2 mesiace .....bohuzial uz som mala takuto vahu ale znova som pribrala spat :/.
Ma 200 cal ale ked si to porovnam s keksikom sa mi to zda zdravsie. Niekedy mi staci aj polovica ale viem ze ked uz zacnem cvicit tak ta chut na sladke je potom u mna mensia ale teraz to neviem udrzat na uzde ...fnuk