Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

myslite ze som prehnane ziarliva?

Príspevok v téme: myslite ze som prehnane ziarliva?
zdenka865

Ahojte mam priatela s ktorym som sice len rok ale vadi mi ak okrem mna mu niekto iny zlatko. Ako napr jeho buduca svagrina. Vcera sme boli spolu na nakupoch s priatelovou mamou kde bola aj ona plus aj jej partnerka kedze som sa dozvedela ze su lezbicky a jeho buduca svagrina ho tapla po zadku a ked nakupoval potraviny tak mu povedala: zlatko ako ti mam pomoct? Hrozne mi to vadi ale po teraz som jej nic nevravela kedze s nami bola aj priatelova mama a nechcela som si robit hanbu. Priatel jej tiez nic nepovedal vraj kvoli tomu ze nechce vyjst pri nej ako debil a to mu povie vzdy ked je so mnou a aj v lete ked sme grilovali s nimi mu povedala ze: zlato prinesies mi pohar s vodou? Ja nechapem co si o sebe mysli vsak ma svoju priatelku jeho buduca svagrina tak nech ju tak oslovuje a tapka po zadku. Fakt sa mi jej spravanie k nemu nepaci. Myslite ze som prehnane ziarliva alebo sa mam s nou len porozpravat. Poradite? vdaka.

zdenka865

Anjelik: ja svojho priatela nepotrebujem vlastnit a myslim ze ho lubim prirodzene normalne. Stihla som jej uz aj zavolat a povedat jej to vraj som nie normalna lenze jej by asi tiez nebolo vsetko jedno ak by som ja jej priatelke poviem priklad: chytila ju za zadok a zasypovala ju lichotkami. Treba sa aj kus zamysliet ako by sa iny clovek v tej chvili zachoval a nie tu rozpravat ze som prehnane ziarliva a podla nej nenormalna.

anjelik *

Si prehnane žiarlivá a svojho priateľa miluješ príliš *opičou* láskou. Chceš ho vlastniť a to s láskou nemá moc dokopy. :o) Slečne lesbičke nejde o nič..proste má rada pekné a milé oslovenia, je to v jej prirodzenosti, má rada zvuk toho slova a preto ho používa. Rovnako má potrebu sa druhých dotýkať..hriať sa v ich pozornosti, preto ho ťape po zadku. Rozhodne po ňom netúži a nechce ti ho prebrať. Ale pokiaľ budeš aj naďalej riešiť podobné hlúposti, sám od teba odíde. Lebo aby niekto robil *scénu* kvôli slovu..to je na zamyslenie. Ale tak isto si mladučká..Tak ak chceš, vymyslite si s priateľom oslovenia, ktoré budú len a len vaše..ale niečo menej bežné ako zlatko. A to nech je len a len vaše, potom môžeš trvať na tom, že to oslovenie je tvojim duševným vlastníctvom a patrí do úst len a len tebe. :o)

zdenka865

Messje: ja by som neurobila ziarlivostnu scenu len by som jej normalne povedala ze si nezelam aby sa k mojmu priatelovi takto chovala ze mi to prekaza. Kazdy ma pravo povedat si svoj nazor. Ci nie? Doteraz som to nejak prehliadala tie jej lichotky a tapnutia po zadku nakolko som bola v tom ze asi robi len srandy ale teraz mi to dost vadi kedze jej nerobi problem takto sa k nemu spravat v mojej pritomnosti. Neviem o co jej ide.

Messje

Tito inak orientovani su vsetci taki.Moj znami je gay a pred nojim oartnerom mi povie zlato.Ani kamaratkynym partnerom to neprekaza.Vsetci ho poznajú...Neurob si hanbu v rodine ziarlivostnou scenou.Maximalne mozes povedat zo srandy,ze ten zadok patri tebe.Ale urcite neries to oslovenie.Ach jaj

zdenka865

Lolinka: mojho priatela aj jeho mama co ma priatela tak jeho tiez lenze oni to beru ze nic sa nedeje a moj priatel je makky jej nieco povedat ze nech to nerobi. Ja nemam nic proti tomu ze je lezbicka ale taketo spravanie sa mne nepaci. A to je to ze nikdy nemam moznost jej to povedat osobne ze si to nezelam. Vzdy je niekto s nami.

lolinka

A to kazdeho takto oslovuje a tlapka po zadku ci len jeho? Ako normalne to nie je, ale najlepsie bude, ked jej to povie tvoj priatel. Ze si to nezela aby sa k nemu takto spravala.

zdenka865

Adr1a: Vsak aj v nasej rodine ma tak oslovuju sestry zlatko, mica a pod. Lenze ja svojho priatela velmi lubim a prekaza mi ked jeho buduca sa k nemu takto sprava. Priatel ma nazyva tiez pekne lenze mne sa nepaci ked ho jeho buduca svagrina takto nazyva a predo mnou este k tomu. Neznesiem jednoducho ten pocit aby okrem mna ho niekto iny zasypoval takymi lichotkami. Ale vsak raz vyuzijem tu moznost jej to povedat osobne ze mi to prekaza ako mojho priatela oslovuje a ze nechcem aby ho tak oslovovala.

San14

Podla mna nie si prehnane ziarliva... len mas strach ze by sa nieco stalo... sice je to buduca svagrina ale o... nikdy nevies co sa stane... ako podla mna by ste sa mali o tom porozpravat a vsetko si vyriesit ... urcite sa nemusis obavat

San14

Podla mna nie si prehnane ziarliva... len mas strach ze by sa nieco stalo... sice je to buduca svagrina ale o... nikdy nevies co sa stane... ako podla mna by ste sa mali o tom porozpravat a vsetko si vyriesit ... urcite sa nemusis obavat

adr1a.

Podla mna si ziarliva :D ja tiez neraz ludi z rodiny a mne blizkych ludi a priatelov volam rozne - zlatko milacik srdiecko anjelik laska ai ai)) My sme taka italianos rodina. Same cmuky objatia potlapkavania dotyky ai ai pri zvitani ci luceni. No aj v priebehu stretka)) Jeden co sa k nam prizenil tak tiez dlho sa na nas dival ako z marsu, lebo oni ako rodina este aj ked si vinsuju gratuluju tak si maximalne len ruku s metrovym odstupom podaju. Ziaden bozk ai. Uz si na nas zvykol a vie, ze my sme proste takyto. Nikto s tym nema problem. Vedia aka ja napr.som bezprostredna, poznaju ma, praveze ked uz niekoho oslovim po mene chyta ich panika ci som na nich nastvata alebo co sa deje?) ale zas keby mi niekto povedal ze s tym ma problem, nezela si to - tak ok, akceptujem a mozem ho oslovovat kludne aj po priezvisku.
A co ti na tom presne vadi? Ona je lesbicka (bojis sa ze zmeni kvoli tvojmu orientaciu a zvedie ho ci co?)) ), ani sa tym netaji ze ma priatelku, vyzera byt bezprostredna a ze je to pre nu bezne, normalne ze ona takato proste je. Vsak jej to kludne povedz. Ale ak by to malo niekomu vadit a riesit, mal by to byt prave tvoj priatel. Jeho tak oslovuje vola. Nie teba. Ak to jemu nevadi tak co riesis ty?) Iba sa ukazes ako furia a ziarlivka)