v poslednom case mi vzdy rano ide krv z nosa neviete cim to moze byt...
krvacanie z nosa
akupunktúra vysvetľuje samovolné krvácania slabou slezinou-posilniť ju a bude po probléme!Vidíte aké jednoduché!
prave som si kychla a uz zasa sa mi sputila tak pockajte nemozem sa Vam teraz venovat...
Moze to byt aj slaba zilka v nose, alebo sucha sliznica.Skus si do spalne zaobstarat zvlhcovac vzduchu.
aha uz som pochopila, tam som bola dobre zajdem aj tam este raz dakujem ste zlaty velmi ste mi pomohli...
orl je krcno,nosno,usny lekar.mozes tam ist aj bez doporucenia obvodneho.dostanes sice aj v lekarni kupit kremy na vytieranie nosa ale je lepsie ked ta krciar uvidi.budes spokojnesia hlavne ked je problem dlhsietrvalejsi.
dakujem aj tebe ZLATA len neviem kde najdem to orl hih ani neviem co to je ale zistim to este raz dakujem
okrem tychto dobrych rad co su tu uz napisane zajdi na orl tam ti lekar predpise vazelinu na vytieranie nosnej dutiny.mozes ju mat suchsiu a vtedy sa objavuje krvacanie.ascorutin kupis aj bez predpisu.a este prva pomoc pri krvacani z nosa-hlava do predklonu a zatlacit na koren nosa najlepsie niecim studenym.ludia maju tendenciu davat hlavu do zaklonu a to nieje spravne.
a ten ascorutin je bez lekarskeho predpisu ci musim zajst za svojou lekarkou? dakujem
Dakujem, ale ja som alergicka na ovocie takze prisun vitaminov ani nemam este raz dakujem
Moze Ti aj chybat vit C,skus ten,alebo ascorutin.Jedz vela ovocia ,zeleniny.Prip.nefukaj silno nos,ak mas slabsie cievky rychlo Ti praskaju,zmena tlaku tiez posobi.