Ahojte, dúfam, že sa nájde niekto, kto by mi vedel poradiť.
Opíšem to asi takto: Do tejto chvíle mi nič nebolo. Prišla som večer domov, hladná, a vypila som Bubble tea-možno 1dcl. Hneď mi začalo byť trochu ťažko na žalúdok. Normálne som sa navečerala, no so žalúdkom to bolo stále horšie až som nakoniec do rána vracala a preháňalo ma. Ráno som šla ku doktorke, dala mi injekciu a v pohode. Hneď na druhý deň som si všimla, že mi je stále trochu na vracanie ale myslela som si, že je to normálne. No trvá to dodnes (už 3 mesiace). Asi o týždeň som sa v noci zobudila na trasenie celého tela, zimu, mravčanie v rukách a nohách, strašné vydesenie a bolo mi strašne na vracanie, ale nevracala som. Na pohotovosti mi zas dali injekciu a vraj to nič nieje. Na druhý deň som šla k obvodnej, spravila mi testy a zistila, že mám nízke zásobné železo ale žiadne zápaly. Urobili mi aj sono a všetko v poriadku. Beriem každý druhý deň tabletky železa a postupne sa to zlepšuje. Asi 5x sa mi odvtedy zopakoval podobný "záchvat" v noci ale stále to bolo miernejšie, no aj tak veľmi nepríjemné a cez deň mi bývala často zima. Teplotu som nemala. Zvláštne je to, že sú to už teda 3 mesiace, "záchvaty" alebo čo to bolo trvali len mesiac a mňa by zaujímalo, či bola anémia spôsobená vracaním alebo sú to 2 rozličné veci.