Ako prejavujú chalani záujem o dievča??? Za všetky spravy Ďakujem :-)
Otázka pre chalanov ale aj pre baby
tak ja s vlastnym skusenosti ze sa zaujimam o toho chalana, piseme si chodim s nim von a tak :-)
ze sa o nu zaujimaju :-)
nezabudol som na nič neboj. netvrdím že ako hladný uzimený osamelý bezdomovec budeš štastný, ale ak si myslíš že možnosti ako byť štastný ti prináša len množstvo penazí a ty si jeden z tých ktorý ich nemá tolko ako si predstavuje že by mal, tak potom si zákonite neštastný.
john doe - dobre píšeš čo píšeš, len jednu vec si zabudol. Peniaze dávajú možnosti, zaručujú domov, už aj zdravie si za ne vieš kúpiť, dokonca aj lásku. No bez nich sa môžeš ocitnúť na ulici, bez jedla v zime atď...
Je to taká dvojsečná zbraň. Ani veľa nie je dobré a ani málo nie je naj.
A ak má človek možnosti, tak dokáže dosiahnuť svoje šťastie a môže ho ešte znásobiť. Ak možnosti nemá, je ako v klietke a môže o svojich snoch len a len snívať.
ja by som to rozlišoval
ženy chcú aby si o ne zabojoval aby boli dobíjané ale nie každá to vyžaduje rovnakým spôsobom. takže by som povedal že ak sú ti prirodzené galantnosť, takt, ostaň taký, zachovaj si svoju tvár, svoju prirodzenosť, ale nebud mumák a nebud bez iskry. a nalepia sa na teba také typy ktorým práve tá tvoja slušnosť vyhovuje. ktorým nevyhovuje tie nech ťa nezaujimajú, ved prečo by mali.
a v iných oblastiach života je to rôzne tiež. sú oblasti kde so slušnosťou zrejme nepochodíš ale je na tebe akú hodnotu pre teba majú a či má zmysel sa tam tlačiť. chceš byť finančný žralok ? (ako im niektorí slováci obdivne a trapne hovoria). lenže na to tiež potrebuješ talent (minimálne byť tak trošku vychovaný alebo rodený asociál). a je to tvoja predstava o šťastí ? je pravda že dnes je silne pretláčaná predstava že toto je jediný zdroj štastia a že pomaly tvoj pocit šťastia závisí len na stave tvojho účtu a ked ti pribudne další groš navyše o to šťastnejší by si mal byť. ano vela oviec z našho 7 miliardového stáda homo sapiens tej ilúzii podlahne. nejdem ťa presviedčať čo je zdroj šťastia a čo nie pretože to je individuálne. každý si ho musí nájsť sám respektíve niekedy sú najšťastnejší tí ktorí ho ani nehladajú. niektorí ho dokonca nachádzajú v pomáhaní iným, idú do sveta a vykonávajú dobrovolnícku činnosť a sú užitoční druhým narozdiel od tých ktorí hrabú len pre seba. všetko je to len v hlave a záleží na čo v živote ašpiruješ. ak na niečo na čo nemáš talent, schopnosti to dosiahnuť potom je zrejmé že budeš nešťastný.
john doe - ale aj tak. kde sú tí ľudia galantní a taktní? Poznáš takých? Darí sa im, plnia sa im sny. Ono je to v podstate boj, život je boj a s galantnosťou a taktnosťou v dnešnom svete dosiahneš akurát to, že skončíš niekde vo friendzone, ako to tu už niekto písal. Nemýlim si to, no aj tak.
Dnešný svet je o tvrdom neľútostnom boji a každý kope sám za seba. Dokonca ide aj cez mŕtvoly inak nemá šancu...ale to len tak som podotkol :)
ja si myslím že si ludia zle vysvetlujú pojem slušnosť. je rozdiel byť mumák a je rozdiel byť galantný a taktný.
gabča - videla si už chalana, ktorý sa správa ,,slušne,,, že by mal nejaký zástup žien vôkol seba?
Neviem prečo ale hodí sa mi sem táto pesnička www.youtube.com
Nie to nie je z osobnej skusenosti, ale spoluziak sa tak otrasne spraval ku spoluziacke a spytala som sa ho ze preco? a on ze nevie ako sa ma vyjadrit a ze je do nej, ale ze jeho kamosi to tak robia, ze si k babe dovoluju... tak uze aj on. ale pre babu to urcite nie je OK. chalan ma byt slusny pekne sa spravat a nevysmievat sa ani nic, a ze preco nemaju frajerky, ked sa tak spravaju, sorry zle som to napisla.
Chlap, keď má záujem o ženu, je k nej zväčša až príliš dobrý a milý. Preto neraz skončí vo friendzone a jeho cit zostane platonický.