poruchy zraku a ich liečba

gima

okutein lutein sú tabletky na zlepšenie zraku, no predavaju aj očné kvapky, ktoré zvlhčuju oči a pomáhajú k lepšiemu videniu.

Jaa0012

Vsetko su to pico...

Oci treba chranit najme pred bakteriami a virusmi, ktore ich poskodzuju. Sam sa liecim z chron. neuroboreliozy, ktora mi zasiahla aj oci, teda nie len samotna borel ale aj virusy a iine bakterie, vyfasoval som 4ky dioptrie. No neveril som ze mam oci v keli, ked som s nimi ziadne problemy nikdy nemal. Na liecbe sa mi zrak napravil :) Bryle nepotrebujem, ocna len oci vyvalovala ze ako sa mi oci napravili.

Joleen

Mne jednoznačne pomohol ten ocutein v priebwhu pol roka sa mi zlepsili o viac ako pol takze nieco v tom ze sa mi zlepsil zrak a som dostala slabsie okuliare ako predtym som mala

rasto212

Somarina. Ja nosím škulky do diaľky asi od 10 rokov a teraz mám už 25 a tiež som skúšal za ten čas všeliaké zlepšováky a nič sa mi nezlepšilo ;)

ROMANstrn

Pozor, ak si to našla a sú na to zrazu dobré ohlasy, tak len preto, že všetky falošné inzeráty a weby, ktoré to propagujú, sú zložené z kradnutých fotiek a tie sa opakujú na tristo iných weboch.
Všetko máš popísané prehľadne tu:
-odkaz odstránený-

Ľudia neobjednávajte to!!!
Celý internet je plný inzerátov ľudí, čo naleteli, objednali, zistili že sa nechali oklamať a snažia sa to predať, aby sa im peniaze vrátili. Nekupujte to ani z druhej ruky.

Nerieši to žiadne poruchy zraku a ani to nelieči !!!
na ebay to kúpiť za 4,9 dolárov. Do neba volajúce podvodné svinstvo, dajte si ľudia prosím konečne pozor. Prosím, dajte si pozor. To naozaj neviete lepšie využiť 35 eur? Za 35 eur vám umyjem okná na celom paneláku. :-(