Sama neviem či ho naozaj ľúbim alebo je to len preto že sa na mňa vykašlal. Odjakživa bolo medzi nami len kamarátstvo, ale sám povedal že vždy chcel viac. Ja som počas nášho kamarátstva mala 3ročný vzťah a snažila som si držať pri sebe aj jeho, mala som ho veľmi rada a nechcela som ho stratiť. Pred pol rokom som sa rozišla s priateľom a tušila som že je do mňa stále zaľúbený, pomohol mi vysporiadať sa s rozchodom, vždy si na mňa našiel čas. Posledný mesiac som chodila von s iným chalanom a minulý víkend sme sa dali dokopy, potom mi kamarát povedal že čakal 3 roky, že som ho podla neho len využívala a nahneval sa. Odvtedy som stále v depresii a neviem čo k nemu cítim, nový priateľ vidí že niečo nie je v poriadku a mne príde čudné povedať že asi ľúbim iného.
asi ho ľúbim
Achh, škoda že som nakoniec neodoslal svoj príspevok...
Pointa bola PRESNE rovnaká ako napísala adr1a, akurát som to "oštýloval" inými slovami a inou kompozíciou viet :-D
Ja by som ho nechala na pokoji.Je to len zenske ego ktore tu utrpelo.Ked za nim pojde a on jej da este jednu šancu,odkopne ho.Nelubi ho,len jej chyba to,ze uz o nu nema zaujem.
Výborne napísané adr1a. Ak chce niečo podniknúť a zmeniť, musí konať prvá, so všetkým čo to obnáša. Ale zďaleka nie je prvá a ani posledná žena, ktorá sa správa takto nezrelo.
Ty sa mu cudujes?? Z tvojej strany je to sebectvo. Vychcanost. Chces vsetko a nedavas nic. Vedela si cely cas co on k tebe citi. Ty by si dokedy toto vydrzala? Byt zalubena do muza ktory je s inou zenou a pritom by vedel, ze ho lubis? A keby sa rozisiel so svojou priatelkou, ty by si stala verne pri nom, utesovala ho, bola mu nablizku, dufala ze uz konecne budete vy dvaja spolu ako par aa zrazu by si on opat nasiel inu zenu a tebe by zas ostali oci pre plac? Ujasni si co chces a co citis. Ak ti chyba iba ako kamarat, zo zvyku, nechaj ho tak. Ak ho vsak skutocne milujes, chod za nim, ospravedln sa mu a spytaj sa ho, ci ti napriek tvojej sprostosti da este vobec sancu. No ak ho nemilujes nechaj ho tak. Za tie roky si pri tebe z nestastnej nenaplnenej lasky ze raz budes mozno jeho, vytrpel uz chlapec dost
Po tom všetkom, čo pre teba spravil a ako dlho na teba čakal by bolo férové, keby si sa s týmto partnerom rozišla a rovno išla za tým druhým sama. Je úplne zbytočné byť vo vzťahu keď vieš, že toho človeka neľúbiš.
Otázkou však je, či ten tvoj kamarát už citovo nevychladol po toľkom čase. Musíš dúfať, že nie. Ver, že on neurobí prvý krok keď vie, že si zadaná. Ani ja by som zadanú babu nebalil a mohla by ma neviem ako priťahovať.
Takže rozhodnutie je iba na tebe.