Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nudný introvert žiadna ma nechce

Moher

Filip ty žiješ asi v inom storočí :) Dnešné ženy nehľadajú milých mužov ale zlých čo k ním budú hnusný :)

Filip TT

No je pravda, ze medzi mladymi je dolezite byt zabavny a cool ale vekom sa to meni. Medzi zenami v anketach vzdy vitazi ako najcennejsia vlastnost u partnera vernost.

Je to logicke - zakladna podmienka na to, aby niekto bol mojim partnerom, je, aby mi bol verny. Bez vernosti su vsetky ostatne vlastnosti nanic.

Ked budes milujuci, verny, zodpovedny, starostlivy, spolahlivy, ked sa pri tebe bude tvoje dievca citit bezpecne, tak jej kamaratky budu jej ta este zavidiet.

A na rande vymyslaj program - ked nevies byt zabavnym spolocnikom pri kave, tak si vymysli co podniknete. Pozyvaj dievcata na koncerty, na vychadzky, na vylety, na sport - korcule, turistika, lyze, bicykel, tenis, cln....alebo tanecny kurz,....majte nejaky spolocny konicek o ktorom sa mozete rozpravat.

RedStarBelgrade

A slovo nudný je tiež príliš kategorické. Nie každý má vrodený zmysel pre humor, nie každý je levom v spoločnosti.

Ak si príliš seriózny a hĺbavý, tak z toho ťaž a snaž sa vyselektovať ženu, ktorej serióznosť a hĺbavosť nerobí problém a mohla by ťa posunúť vpred, aj intelektuálne aj emocionálne. Určite si povieš, že takých je málo alebo neexistujú, no aj to je prílišná kategorickosť. Treba pochopiť seba a svoju podstatu a snažiť sa z nej vyťažiť vždy maximum.

chapemta777

Hlavne sa nehraj na niekoho ineho. Mala som vztah presne s takym typom ako ty, ale prve roky sa hral na niekoho ineho, potom zacal byt taky ako naozaj je, ale potom som bola zla je,lebo ho vraj neberiem takeho aky je. Lenze ja som dovtedy chodila akoby s niekym inym! Tak si mohol hned odzaciatku najst taku, ktorej by vyhovoval.

wasde

introvertnost s tym nic nema :) Ja som introvert a ludia su v mojej spolocnosti radi a nenudia sa tak isto priatelka :)

RedStarBelgrade

Človek jednoducho musí byť sám sebou bez ohľadu na to či je introvert, extrovert alebo niečo tretie. V opačnom prípade by to nebol on.

Mesačný princ

Ak si taký, ako opisuješ, tak máš problém. odo mňa tiež ľudia kvôli tomuto utekajú ale nehodlám sa kvôli tomu meniť.
Prečo aj...ak ťa niekto neberie takého, aký si, tak nech ide do....!

To, že si introvert je dar, ale je na tebe, ako tento dar vnímaš a či si ho pochopil. Nie je to o tom, že si nudný, podľa mňa nie si. je to o tom, že vnímaš svet inak ako väčšina ľudí v tvojom veku a vnímaš ho odlišne, ako tie dievčatá...

Za každý dar sa v živote platí - za krásu, za majetok, za emócie, za dobro či zlo...za všetko!