Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ďalej

Príspevok v téme: Ako ďalej
Mladusik96

Ahojte stretávam sa už povedzme budú to asi 2 mesiace s jednou babou. Často sme sa na začiatku stretávali a vravela mi keď bola opitá že čo sa jej na mne páči aj povahovo aj výzorovo sem tam sme si dali navzájom lichôtky a vyzeralo to na ten záujem ozvala sa aj sama. Inicioval som väčšinou sám stretnutie alebo sme sa dohodli spontanne. Po novom roku sa však stala vec že som jej písal kedy by sme šli von a ona povedala že sa na randenie necíti lebo ešte nezabudla na bývaleho (s tým nieje v kontakte len ju vkuse otravoval písal volal jej aj keď sme boli spolu, písal aj mne často.) A že musím pochopit že sa na to tak ľahko zabudnúť nedá. No že chce zostať v kontakte aj naďalej. Opýtal som sa brata ako to riešiš zatiaľ som pohodoví a keď si píšeme tak normálne žiadne veci s mojej strany žeby som bol urazený alebo podobne. Píše toho veľa keď si po asi 2-3 dňoch vždy napíšeme aj moje nové veci v živote. Aj ma raz požiadala o niečo. Moja otázka je ale čí už som len kamarát alebo je dobre zabojovať a spýtať sa jej či niekam nepôjdeme alebo nechať aby ona teraz napísala ohľadom záujmu?

RedStarBelgrade

Mne toto smrdí na friendzone. To, že žena niečo povie keď je opitá, neznamená nič. Ver mi. A všimni si, že ti hovorí o bývalom. Ak ti žena hovorí o inom chlapovi, vedz, že na teba veľmi nemyslí. Ja by som dal od nej ruky preč a hľadal inú...