poraďte mi. Začala som si s jedným mužom, ktorý má 31 rokov, ja o sedem rokov menej. Je fajn, rozumný, spoľahlivý.... mám ho rada. No ja mám za sebou skúsenosti, mala som pred ním dvoch milencov s ktorými som začala sexuálny život príliš skoro a tak to aj dopadlo. Obaja ma využívali pre sex, viac-menej. No a teraz prišla dilema. S týmto novým som si istá, že to tak nebude, že to nie je ten typ ktorý ma bude mať len na sex. Problém je v tom, že po týchto dvoch predchádzajucich skusenostiach som si povedala a slubila som si, že sa už s nikým nevyspím, minimálne až po piatich mesiacoch a možno viac. Lenže tento moj partner, je z toho pekne zufaly. Proste.... mám rada sex aj jeho, chcem sa s ním milovat, ale strašne sa bojím, aby som znovu nespadla do tej špiny v ktorej som bola s tými predchádzajucimi. Chcem normálny vztah... a ked chlap nedokaze pockat tak o com to potom je??? Ja neviem, čo si o tom myslite vy? Oplati sa vobec čakať, keď aj tak sa s ním raz vyspím.... oplatí sa ho takto testovať alebo je lepšie ho dlho nenamotávať??
sex po piatich mesiacoch
Ak Ta chce len kvoli "ciarke" v zapisniku, tak si pocka tych pet mesiacov na Teba, pricom medzitym moze pretahovat ine.
Ak ale nema tuzbu po sexe?
A po tych piatich mesiacoch ked to zistis co spravis...?
vzťah bez sexu nie je pre chlapa normálny vzťah!!!
Ja by som partnerku nikdy nenutil do toho co nechce, a vzdy sa s nou porozpravam, takze viem co si mozem dovolit, ale radim ti, porozpravaj sa s nim o tomto, to je najlepsie riesenie. drzim palce.
Moj nazor, je, ze s nim normalne pokecaj, powedz mu toto, co si teraz sem pisala,.. ze si mala 2 predchadzajuce vztahy.. ktore boli iba o tom, a ze teraz sa bojis, ze by aj teraz to takto dopadlo... a cakaj, jeho odpowed co ti na to povie..., ked povie, ze dobre pockame, pokial ty sama nebudes ciet... tak je to teen super chlap... a ked povie...hm, thak nic, zze tak dlho cakat nebude... taaak :((
donatella, kolko ste uz zatial spolu? pozri, sex maj vtedy, ked sa nan citis pripravena, ale zasa ak si mala zle skusenosti, preco nepockat? ved 5 mesiacov nie je zasa az tak vela..aj ked pre chlapov mozno vecnost, no ak ta ma rad, pochopi to..drzí palce :)