Ahojte. chcela by som sa spýtať, mozno sa tu nájde rada pre mňa. mam probleny so spankom..velni dlho mi trva kym zaspim aj ked som neskutocen unavena. niekedy ked som az prilis unavena sa mi nepodari vobec zaspat. moje zaspavanie tak v priemere trva 1-3 hodiny. a do toho mam aj veľmi slaby spanok. budim sa na kazdy pohyb, na vsetko co sa v domácnosti deje, ked je niekto dlhsie hore ako ja tak musim cakat kym ide spat lebo ja nedokazem zaspat kedze ho pocujem. velni ma to trapi pretoze sa mi stava ze sa pocas spánku budim veľakrát a pri každom zobudeni zasa zaspavat...zvykla som si na pouzivanie stuplov ktore mi aj paradne pomohli avsak po case ma zacali tak neuveriteľne usi boliet ze uz nemozem...avsak co ma este dalsie trapi je ze aj ked spim cca 9 hodin (co je dost) zobudim sa este viac unavena ako som bola ked som isla spat...preco? co to moze byt?
dakujem za kazdu radu, mam 20 rokov
po spánku viac unavená
-Andrejko, prečo hneď depresia?
-Janka, vyhľadaj si v kategórii Choroby všeobecne tému "Niečo na spanie" z 10.3.2015. Za problémami so spánkom môže byť aj oslabenie meridiánu niektorého orgánu.
Mozes mat nieco co ti brani v spanku (napr chrapanie, prerusovane dychanie) alebo aj nieco ine (napr nedostatok zeleza, nejakeho vitaminu..), ale aj depresiu. Taketo nieco si vyzaduje komplexne vysetrenie a cim skor tym lepsie, pretoze nekvalitny spanok sa negativne podpisuje na zdravi.