prosiiim pomoooc...proste ja lubim babu ...ona o tom vie....pozname sa tri roky.....ja normalne placem ja uz nevladzem proste presviedcam ju ay isla do vztahu len na stale nieco ma ...ked ja nechcem zahodit tu sancu a zas cakat mi je take blbe proste mozme spolu chodit tak preco byt kamarati.....ja uz nevladzem asi 3 - 5 mesiacov ju presviedcam a vysvetlujem ale ja neviem...pomozte mi prosiiim ako ju mam presvedcit .....prosiiim
pomooc s babou
noneviem, ja sa stretávam skôr s opačnými príkladmi. Koľko krát sa dokonca aj mne samému stalo, že ma baba zahlcovala demagogickými kecami o slobode, živote bez záväzkov a tu hľa, keď po pár dňoch zistím, že je vo vzťahu. A trávila so mnou veľa času a presviedčala ma o tom. Aspoň sama vidíš, ako je ťažké niečo generalizovať a zovšeobecňovať. No niekedy si tým treba trošku pomôcť.
Ale jedno je isté, ženy milujú svojich kamarátov a majú ich milióny. Preto si chlapi musia uvedomiť, že jediné čo im zostáva je boj proti šablónam.
RedStarBelgrade ze keby bolo na muzoch ani jeden by nebol single? To je mi ale novinka :D tak preco pocujem okolo seba tolko pripadov a najnovsie aj mne sa to stalo, ze muz sa zlakne zacinajuceho vztahu a urobi razne stop? Ze sa na to vraj este neciti ... :-) hovorim o rpipade kedy vsetko klape, dokonca sa chce dalej stretavat lebo baba je super a nechce o nu prist, ale vztah je pre neho asi zavazok ...
Nikdy nemôžete žene šplechnúť priamo do tváre všetko naraz bez toho, aby ste s ňou vytvorili predtým puto, ktoré proste nie je "kamarátske". Tak vás má potom iba za rohlíkov. So slovom "ľúbim ťa" sa nikdy netreba ponáhľať.
Ono tu sa krásne ukazuje ten rozdiel v zmýšľaní oboch pohlaví od prapočiatkov sveta. My chlapi sme v tomto výsostne priami a keby bolo všetko po našom, ani jeden muž by nebol single. Lenže ženy to berú inak. Ony keď necítia tie svoje, už dá sa povedať floskulovité "motýliky v brušku", je to márne. Preto sa treba snažiť zaujať ju neverbálne. Slová majú príliš veľkú váhu na to, aby sa takto štancovali jedno za druhým ako noviny v tlačiarni. Romantický ideál je jedna vec, realita úplne iná.
kikiiy> krasne napisane a zhrnute. Ano som v podobnej situacii, vyznal som sa ale ona povedala nie, napriek tomu sa dalej stretavame ale citim, ze to budem musiet ukoncit, pretoze sa nedokazem tvarit ako kamarat nadalej ... je mi z toho smutno ale co zrobim :) ... no ako vravis radsej nic
A aky ma dovod ze ta nechce? Mozno sa jej proste vobec nepacis, nepritahujes ju, citi to naozaj len v rovine kamaratstva a v takom pripade nemozes urobit nic, len na nu zabudnut aby si sa netrapil.
Ak si vsak myslis, ze sa jej pacis, alebo ze by si vedela prestavit mat s tebou vztah, tak potom na nu hlavne vobec netlac!
Mna raz jeden "kamarat" balil vsemozne asi rok a ja som nemala zaujem (bola som stale zalubena do byvaleho, bola som mlada a hlupa, dnes by som sa samozrjeme uz zachovala inak :-) ). Ale nakoniec si ma ziskal. Ako? Vykaslal sa na mna :D nasiel si inu frajerku a mna poslal k vode. Nepisal mi, neodpoveal na spravy, ignoroval. Nechcem o mne ani pocut, mohla som pred nim aj plakat a rosit ho, ani to s nim nehlo. :D Vtedy ma to prefackalo, pocitila som koho stracam a vtedy by som aj nemozne urobila aby som si ho ziskala. Im to vtedy dlho nevydrzalo, rozisli sa asi po 2 tyzdnoch a na moje dlhe dvorenie mu asi dalsie dva mesiace podlhol a vratil sa ku mne. Boli sme potom spolu asi 4 roky :-) ja som ho naozaj lubila, len som musela pocitit, ze o neho pridem, nesmel mi lezat pri nohach a zobrat o vztah.
Ale toto moze zafungovat len v pripade, ze sa ten tvojej kamaratke pacis ako muz a nieco k tebe citi. Lebo ak ta nechce lebo naozaj ju nepritahujes tak by si sa mohol aj rozkrajat, potom nic taketo ako ignoracia ani neskusaj. A ak by si aj skusil a nevyjde to, potom to zahod. Nema to zmysel ak niekto nechce treba sa s tym zmierit. Lasku si nevynutis.