Rodičia vychovávajú spratkov

Príspevok v téme: Rodičia vychovávajú spratkov
výchova

Ahojte, neviem, aký bude váš názor, ale mne je nanič z dnešných tínedžerov, alebo spratkov, ktorí sa nevedia vmestiť do kože. A som plný zlosti aktuálne. Pár dní dozadu malí zasrani, hádam štyria, vyskakovali do sbskára a vysmievali sa mu za vzhľad, čoraz viac sa s tým stretávam, že takéto 10-12 ročné sople, si dovoľujú, úcta, pokora, im nič nehovoria. Fakt neviem, čo bude o desať, alebo dvadsať rokov, ja viem, že aj táto doba formuje deti a je na ne obrovský nátlak, ale čo sú to za rodičov, keď s nich vychovajú takýchto pankhartov? Ja by som sa hanbil na každom kroku, ale tí rodičia sú asi nie o nič lepší, česť výnimkám. Sopliaci si dovolia aj do 30 ročných a bez strachu, bez strachu šikanujú slabších v škole, ani sa neboja, že im ich rodič dá výprask a pár faciek. Zistil som, že deti dokážu byť veľmi kruté, nedávajú si pozor na jazyk, urážajú.

Ja sa vôbec nečudujem, že každý rok sú psychiatrické nemocnice o tisíce a tisíce pacientov plnšie, neviem, odkiaľ pochádzať tá bezcitnosť, nie len v deťoch, ale aj dospelých.