Ahojte. S mojim (uz) byvalym sme mali takmer rocny vztah, planovali sme si spolocnu buducnost, avsak pred par dnami po par tyzdnoch mojho podozrievania z neho vyslo (cez mobil), ze ma podviedol, potom zas povedal ze ma uz vyse mesiaca podvadza a ukoncil to som mnou cez ten mobil s tym, ze kedze ma podviedol, nedokaze byt so mnou a ze by to urobil v buducnosti znovu a ze ma nechce trapit. Proste bla bla bla. Ani len stretnut so mnou osobne sa nechce (s tym, ze by mi vratil moje veci, ktore mam u neho). Ide o chalana, ktory bol "v minulosti" suknickarom (netajil mi to) a mal predo mnou vela dievcat a zrelsich zien. Treba povedat, ze zeny aj vyuzival (myslim financne). Musim priznat, ze sa to stalo aj mne (co sa tyka financii). Dlhe mesiace mi tvrdil, ze uz sa sexualne vyburil, ze uz ine zeny nepotrebuje, kedze ich mal v minulosti tolko. Zo par krat mi povedal, ze kazdy chlap si raz za cas potrebuje poriadne zasexovat niekde inde (kde sa moze vyburit), kedze chlap si svoju zenu musi „sanovat“, a ze to nema nic s citmi k nej. A ze kazdy chlap to obcas robi, len to nehovori svojej zene... Je fakt, ze ma rad zeny a vie ako si ich ziskat.
NECHCEM od vas rady ak ho ziskat spat alebo aby ste mi vynadali ak asom bola sprosta. Uvedomujem si, ze som bola slepa a hlupa, ale clovek sa asi uci na vlastnych chybach a naspat ho nechcem. Nie som masochistka a nenecham sa ponizovat takym uboziakom.
Chcem Vas len poprosit o nazor, ze ci si myslite, ze sa takyto chalan, ktory ma rad zeny a sex, dokaze niekedy vobec zmenit a byt verny len jednej zene, alebo mu "to" ostane na cely zivot a aj ked na isty cas tej svojej priatelke dokaze byt verny a ona je pre neho ta vyvolena, ale po nejakom case nevydrzi "tuto svoju zmenu" a zase zahne a bude „cistit ine kominy“, pripadne vyvolenu odkopne a vymeni za inu vyvoelnu?
Dakujem za kazdy nazor, aj za tie menej pozitivne na moju adresu.
ostane suknickar suknickarom?
svetielko1 chudatko moje, ja som mala podobneho idiota, taki ti nestoja za to. Len by som mu asi mala chut riadne kopnut do vajec. A ked ti povedal, ze chces jeho k.... tak si mala povedat, ze naco by ti bol taky malicky, s ktorym ta ani uspokojit nemoze,a le ser na neho, pomsta je sladka, ale vrati sa mu to, neboj. Je to hajzel obycajny spinavy, ale uz to vies. Dufam, ze najdes lepsieho partnera, ktory si ta zasluzi. Drzim ti palceky
Ha ha ha, zo psa slanina nebude. Mimochodom to musí byť dobre zakomplexovaný idiot, keď si narazil takú mladú babu. Asi sa bojí, že ty alebo tie staršie by ho utrtkali k smrti, na nej sa len ukazuje a je mu určite jedno či jej to robí dobre alebo nie. Kašli na neho, aj na celý discman nestojí ti zato, nech sa s tým aj zadrhne.
Cafte,
tak vcera som bola s dotycnym "gentlemanom" - doniesol mi moje veci co som mala u neho. Ten sviniar mi ale nedosiesol moj diskman. Volala som mu ked som to zistila a on ma pourazal ze som ako male decko, ked si ho pytam od neho naspat. A ze asi chcem jeho k.... ked mu "stale" volam. Vraj hladam zamienky len aby som mohla pocut jeho hlas v telefone. Ach joj. Toto nekomentujem. Samozrejme peniaze, ktore som mu tesne pred tym ako sa so mnou rozisiel, uz neuvidim a este mi povedal ze on s tym nema nic spolocne a ze ich odo mna nechcel.
Asi mesiac chodi s novou priatelkou (ktora je o 10 rokov mladsia odo mna - ja mam 27). Pytala som sa ho ci bude dalej pokracovat vo vyuzivani dievcat aj nadalej. Povedal ze ja som bola uz posledna, ze uz bude dobry...
Co vy na to? Myslite ze chlapec uz skutocne nebude vyuzivat mlade babenky a ze dokaze uz byt verny len tejto jednej?))) Viete, ona mu aj robotu nasla (narozdiel odo mna), ona ho velmi dobre pozna od malicka a jej nevadi jeho minulost...
(dufam ze chapete ten moj ironicky podton)
čistý JAN NOVOTNY :-)
Nezmeni sa sak si pozrite pripad Novotneho a Durianovej zase sa ta teoria potvrdila.Kto si raz navykol na striedanie mileniek tak nemozno cakat ze ho raz osvieti a bude verny jednej zene na cely zvysok jeho zivota.Nebudte naivne a radsej si s takymi nezacinajte ked viete ze maju taku minulost.
dievčatá, keď je chlap sukničkár NIKDY sa nezmení, ba práve naopak, keď chytí krízu stredného veku, dostane druhú pubertu, pokiaľ nemajú problém s postavením údu, tak frcia aj do 75ky, majú to v povahe, sú to sebci...česť výnimkám
papa
Mne sa už nepáči tá jeho teória, že chlap sa musí vybúriť inde a doma si ženu šanovať. Ved to je minimálne 80 ročná teória!!! Tú mohol praktizovať akurát tak môj pradedko!!! A keby si mu Ty zahlásila, že sa potrebuješ raz za čas vybúriť s iným mužom? Páčilo by sa mu to? Určite nie. Je to obyčajný sebec, ktorý sa určite nikdy ale fakt nikdy nezmení a môžeš byť akurát rada, že Ti to povedal takto úprimne a že ho už nikdy nemusíš ani len vidieť... Kašli na to, po svete chodí toľko krásnych, príťažlivých a sexi chlapov, ktorí by si radi začali so super babou, ktorá vie čo je vernosť.... :-)
svetielko1 ja ti poviem takto. Z takychto chlapov mi je zle. Su to obycajni sviniari, ktori tvrdia, ze si musia raz za cas uzit mimo domu, ja to nepochopim. Ved ked niekoho lubim, tak naco hladat nieco ine? je to len sprosta vyhovorka, aby sami seba ospravedlnovali. Ja by som im vsetkym, ktori su takyto dala kopanec medzi nohy, taky, ze by sa nespamatali. Su to egoisti, ktori myslia len na seba. A najhorsie je ze su take svine, ze robia zo seba nevieniatka, povedia, ze to skoncia, aby si sa ty pri nom netrapila. Volovina, ten len vyuzije a ked ho to prejde tak tqa odhodi a zacne sa burit na nejakej inej. Nechapem chlapsky mozog, namota ta, ty sa zalubis, urobila by si pre neho cokolvek a potom ta podvedie, no nie je to chore? nie aby boli chlapci radi, ze maju niekoho tak uzasneho,ale su neustale nespokojni, to je jedna vec a dalej si musia dokazovat aki su oni neodolatelni a vyhladavat stale ine zeny. Nechapem ich hlupy muzsky mozog,aki mozu byt takyto tupci a sebci. Taky chlap nestoji ani za jednu slzicku, nevie si vazit to co ma. Ale vravi sa ze vsetko v zivote s ati vrati, takze mozno aj im s ato vrati aj dvojnasobne. Horsie na tom je to, ze s amy zeny koli nim trapime. Neviem naco lezu do vztahu, ked si chcu uzivat.
Takito chlapi sa nemenia. Okolo 40-tky zistia, ze uz starnu a pritahuju ovela menej zien ako dovtedy a aj ich vek je vyssi a mlade stavnate cajky ich nechcu, iba ak uzplne vypatlane sliepky, co idu po prachoch a viac im zalezi na novej kabelke od Louisa Vuitona, ako na tom, ci vie napisat bez chyby celu vetu, ci dokonca suvetie. Ale ak sa aj usadi a vydrzi nezasukat si s nejakou aj cele roky, raz opat pride prilezitost a on ju cely stastny vyuzije, lebo ZVYK JE ZELEZNA KOSELA.
Adina, suhlasim s Tebou. Na isty cas sa asi taky typ chlapa dokaze mozno dokonca aj zamilovat do svojej priatelky, ktora je pre neho niecim vynimocna a mozno si chlapec aj mysli, ze to je ta moja vyvolena. Ale ako vravis, po case pride stereotyp a hlavne chlapec zisti, ze ho jeho pudy, alebo chtic predsa len tahaju inde a "chudacik" to nezvladne.