Ahoj,
už niekoľko rokov sa mi tvoria malé bradavice na rukách. Chodila som s tým u kožnej, ktorá mi ich vypaľovala. Mala som nejaký čas pokoj, ale teraz sa i urobili znova dve a nechce sa mi s tým stále chodiť na kožné. Neviete niečo poradiť, čo by mi ich odstránilo? ďakujem
Ako odstrániť bradavice?
bradavice ide ľahko odstrániť akupunktúrou
ahoj,
áno ako už bolo spomínané, tak ide o vírusové ochorenie. Je možné ich vypaľovať tekutým dusíkom alebo v ľudovom liečiteľstve sa využíva Lastovičník väčší (Chelidonium majus), ktorého latex (mlieko) obsahuje cytostatické (zastavujúce rast a delenie buniek) látky. V lekárni nájdeš prípravok v kombinácii kys. salicylovej (keratolytikum - látka zmäkčujúca a narúšajúca rohovitú vrstvu pokožky) a kys. mliečnej (znižuje hyperkeratózu - nadmerné zhrubnutie rohovej vrstvy pokožky) už v spomínanom lieku Duofilm a ešte v lekárni nájdeš veľmi účinný Verrumal, ktorý je len na lekársky predpis (obsahuje kys. salicylovú v kombinácii s fluorouracilom, ktorý je cytostatický - preto lekársky predpis).
Tiez som mal tento problem a ako uz bolo spominane tu a v inych temach, na bradavice je ucinny lastovicnik. Jeho mlieko som sice neskusal, ale pouzival som tinkturu ktora sa da kupit aj cez internet. Ja som to objednaval myslim ze z eshopu tibetska medicina. Myslim, ze je to bezpecnejsie ako hladat lastovcnik a pouzivat jeho mlieko. Mne na odstranenie bradavic lastovicnik pomohol.
PS: pripajam odkaz ak by mal niekto zaujem, tak aby nemusel hladat -> www.epam.sk
boli to!!!!!! ale mne to ked som bola mala vobec nepomohlo(vypalovanie). jedine co na 100% zabera je lastovicnik! korene davaju stavu ale aj kvety ide o obdobie, je super, dala som aj soluziacke mali sme naraz a zmizli, stava je bomba radim vyskusta!!!!!!!!!!!!!!!
ahojte aj ja mam pod pazou dve bradavice a chcem si ich dat odstranit boli to ?? velmi sa bojim ze si ich pri holeni podpazusia odtrhnem a chcem si to dat uz konecne spravit :/ dakujem
Mata 232, teba bude treba asi odstreliť, lebo si tu na fóre mala už všetke choroby a svojou navigáciou na link ajuve.... sa zázračne so všetkého dostaneš...
Inak bradavice spôsobuje až šesť druhov vírusov, je to teda komplikovanejšie zisťovanie o ktorý sa práve na danom mieste týka.
Ahoj :-) Na odstránenie bradavíc môžem odporučiť bylinku Neem, mne už viackrát pomohla. Asi po troch týždňoch od začiatku užívania sa mi začali sušiť všetky bradavičky a pomaly odpadli, rany sa zrástli a teraz to vyzerá, akoby tam predtým ani nič nebolo -odkaz odstránený- :-)
Ahoj, aj ja som ich mala, mne pomohol taký lak, kt. mi predpísala, nebol to DUOFILM, ale volalo sa to nejak inak, ale asi to je to isté a duofilm je vraj veľmi dobrý, ked som si čítavala diskusie tak ľudom čo ich mali, pomohol. Mne tiež pomohol ten môj lak. Len si to naozaj treba svedomito natierať ako ti kožná nakáže a zbavíš sa ich.
Mimochodom, možno tomu neveríš, ale bradavice a všetky choroby sú aj psychického pôvodu, teda majú duševnú príčinu. V tomto linku nájdeš aj to, čo je písané k bradaviciam. Z mojej skúsenosti, môžem povedať, že to bola veľká pravda. www.bylinky-maya.cz
Takže skús to potom okrem toho laku riešiť aj duchovne, ak vieš, že sa ťa to týka.
Nech sa ti darí.