Dobry večer mam menši problem.Som dievča mam 15 rokov...Ide oto že pondelok idem ku psychologičke..Mam obavy ako snou začat rozhovor..Už velmi dlhu dobu som smutna lebo sa mi absolutne nič nedari..Mam zle myšlienky som neštastna..Ako snou mam začat hovoriť otom?ak by mi niekto tu poradil budem vdačna
Navšteva psychologičky
bude to Ok....je to pre teba nestranná osoba, ktorej môžeš povedať o svojich problémoch, obavách a pocitoch. Určite sa pokúsi nájsť príčinu tvojich problémov. Úprimnosť a spolupráca je najdôležitejšia ak chceš, aby ti pomohla. Možno ide len o bežné tínedžerské stavy a možno o niečo vážnejšie. Držím palce a nemaj obavy :-)
nemusíš sa obávať. Ona sa ťa bude zo začiatku aj sama pýtať
a potom to pôjde samo. Samozrejme pod podmienkou, že s ňou budeš spolupracovať a porozprávaš jej všetky svoje pocity. Nemusíš sa báť vravieť ani o veciach, ktoré sa Ti zdajú malicherné. Niekedy práve také sú veľmi podstatné pre riešenie svojho vnútra. Držím Ti palce, aby si bola prvou návštevnou príjemne prekvapená a aby Ti pani psychologička sadla ako človek a ty si odchádzala od nej o niečo "ľahšia".