Ahoj , mám 16 rokov. Cítim sa sám , opustený, nepotrebný. V triede si ešte ako tak rozumieme ... avšak o každého chlapca z triedy sa zaujíma nejaké dievča . Len o mňa žiadna :( další problém je , že som nízky (170cm) s čoho sa mi niekedy smejú :/ na dedine kde bývam nemám seberovných kamarátov. Bud sú o dosť starší alebo mladší :( Nepijem , nefajčím , z čoho si zase robia starší z dediny srandu , že niesom správny chlap.
Za tento polrok ma poslali dve dievčatá , ktoré sa mi páčili k vode :/ Bojím sa , že to takto zostane , a ja budem sám :/ Nemám osobu , ktorej dôverujem , čiže to musím napísať sem :/
Niekedy mám pocit , že sa aj Boh na mňa vysral , že ma nemá rád, lebo sa mi nič nedarí. Dievčatá ma posielajú niekam, dokonca si kvôli tomu poplačem keď som sám... niekedy z ničoho nič ... mám také prázdne nezaplnené miesto v duši... ak zahrám niečo pekné na gitare , tak ma všetci majú v zadnici ... dokonca aj rodičia ma niekedy majú na háku. Chcem mame niečo ukázať , čo by som chcel , tak mi povie , že je to drahé. Chcel som ísť cvičiť , tak nie ... peniaze , ktoré som si zarobil , tak mi vzala , že ich na niečo potrebovala a doteraz ich nemám... ale mojej mladšej sestre kúpia hocičo :/
Už nevidím zmysel života , aj by som sa chcel zabiť , lebo ma už nikto nemá rád a nikomu by som nechýbal. Ale nemám nato odvahu
A ešte som asi aj škaredý ... :/
Želám pekný večer , a nech sa vám darí , nie ako mne :/
Citím sa sám , nepotrebný pre tento svet
Kludne mozees aj mne napisat na oeondoondo583@gmail.com
@Gitarista: Tvoj problém som mal aj ja, no ja som nemal vôbec žiadnych kamarátov v tvojom veku cca, doteraz (mám 22) mám len jednu jedinú spolužiačku na VŠ a je to jediná baba v mojom živote (v mojich rokoch) ktorá sa so mnou fakt že rozprávala. Tiež nepijem, nefajčím, raz v živote som bol v nejakej partií a aj to ma z nej vyhodili len preto že som sa "nevedel začleniť" (dôvod: nepil som, som proste zásadový).
Ale poviem ti jednu vec. Teraz mám 22 a mám viac skúseností a poviem ti k tomu jedno: nehádž flintu do žita. Neviem či plánuješ ísť na výšku ale to je fuk: nauč sa dobre anglicky a hneď po strednej choď buď na výšku alebo do práce mimo dediny! Ja viem že teraz to máš o ničom; Tiež som tu v tvojom veku vypisoval, nikoho som nemal ale tam vonku! Tam vonku stretneš fakt veľa zaujímavých ľudí o ktorých ani netušíš že existujú. Zahoď predsudky voči komukoľvek a prijmi ľudí takých aký sú a uvidíš v nich to dobro a to aký sme všetci odlišný a zaujímavý. A čo keď si citlivejšia povaha? Človek nie je z kameňa. Kto povedal že správny chlap musí sedieť po krčmách, piť, fajčiť a tvrdo (fyzicky) makať a neukázať ani kúsku citu? Buď sám sebou, nepozeraj na to ako ťa hodnotia v dedine pretože tá dedina je zlomok z celého sveta. Navyše si tvor ktorý má city a to je vždy dobrý základ! Ja som to mal podobné + šikana a tak. ale takto spätne keď sa na to pozriem malo to aj nejaký zmysel. Človek si takto naplno uvedomí čo je pre neho v živote naozaj dôležité a naučí sa empatií. Teraz mám 22 a DOTERAZ som nemal žiaden vzťah! Tiež som zúfalý + sa mi prihodilo aj to že som gay... ale treba mať nádej. Stačí ak si nájdeš zopár kamarátov/kamarátiek aspoň na nete z širšieho okolia. Ja som tak fungoval dlhé roky, je to naprd ale je to aspoň niečo. Ale teraz keď mám viac rokov a už si zarábam aj sám na seba popri štúdiu, viem tých ľudí navštíviť, vieme sa baviť o kopec veciach a je tu omnoho viac možností ako len denno denne chodiť do školy kde ma nikto nechcel. Skrátka netreba hľadať ľudí "tvojej vlnovej dĺžky" len v dedine ale trochu širšie. A keď nájdeš ľudí ktorý sú na "tvojej vlne" (myslením, koníčky, ...) tak pocítiš že vlastne je tento svet fajn pretože vždy tu je niekto, kto je ako ty a máš sa s kým podeliť o svoje radosti a sklamania a nebudeš tým ľuďom divný a budú ťa brať ako seberovného. A ver mi že s týmto prístupom si nájdeš aj svoju lásku. Nie som vôbec pekný a sám som bol prekvapený keď nastalo to, že sa mi črtal vzťah. Je to super pocit, len musíš naraziť na správnych ľudí a hlavne: netlačiť na pílu a chcieť to za každú cenu aj keď chápem že po tom moc túžiš ako ja ale.. skrátka niekedy veci nejdú presne podľa nášho plánu a niekedy to je tak aj dobré, len si to uvedomíme neskôr. :)
Ani ja nie som v poslednom čase na tom psychicky fajn a občas mi tento svet príde nanič ale je to len "psychický" klam. Vždy sa tu dá nájsť niečo pekné s tými správmymi ľuďmi! Keby si chcel pokecať tak môžeš sa mi ozvať thajko@azet.sk (to mám len anonymný email, tam ti dám kľudne môj pravý).
Ak chceš, môžme sa o tom porozprávať, napíš mi na pokec alebo e-mail: small_kitten@azet.sk
Boh sa na teba vysral, tak to ber ako "hnojivo šťastia. Si škaredý? Tak popracuj na sebe. Beh a chôdza sú zadarmo. Použi pleťové čistidlá, krémy, masky. Povedz mame nech ti ukáže ako sa lepšie stravovať, prípadne zájdi do knižnice a informuj sa o varení a zdravej výžive. Hlavne sa neľutuj. Možno preto ťa predošlé dievky nechali. Bol si pre ne asi dosť nudný. Dievčatá čakaju od vzťahu niečo iné a do určitej miery zaujímavé, nové poznanie, spoločné záujmy. Oblečenie, účesy, topánky, hudba, šport, zábava. Ked je to len učenie na hodine, tak to je dosť slabé na vzťah. Jednoznačne, keď si vytvoríš pozitívny vzťah k sebe samému a prijmeš vzťahy v rodine take ake sú a zameriaš sa na zdokonaľovanie seba, tak určite bude aj lepšia odozva okolia voči tebe.