Dobrý deň, chcel by som sa opýtať , že chcem vlasy asi po pás,
a teraz mám dlhé asi 12 cm za koľko mi asi narastú. A nevedeli , by ste mi poradiť nijaké vhodnú vlasovú kozmetiku , aby moje vlasy vyzerali dobre. Aký máte názor na to , keď mi dlhé vlasy vôbec nepristanú , ale veľmi po nich túžim , zaujíma ma názor hlavne žien , ale svoj názor môžu povedať aj muži . Za odpoveď veľmi pekne dopredu ďakujem.
dlhé vlasy
Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-) Pozerám, že existuje aj vlasový olej od toho výrobcu a ten má v popise, že je určený hlavne na rast a posilňovanie korienkov, takže hlavne ten by ti mohol pomôcť. Ale s ním nemám skúsenosť, takže neviem povedať... :-)
Vlasy ti za rok mozu narast tak plus-minus 15 centimetrov. Maj dlhe vlasy aj ked sa ti nehodia. Lebo ak ty budes spokojny, bude to z teba vyzarovat a budes na ludi posobit mozno lepsie ako s ucesom, s ktorym sa nestotoznujes. A kozmetika - nezatazuj vlasy zbytocne ziadnymi pripravkami, ak su zdrave a v dobrom stave. Nechaj ich rast, mechanicky ich neposkodzuj casto prilisnym stahovanim do gumiciek alebo zehlenim. Aj ja milujem svoje dlhe vlasy. Co niekedy robim je, ze si raz tyzdenne na konceky na noc nanesiem kokosovy olej.