Uši - sluch

Príspevok v téme: Uši - sluch
Lolinka

Dobry den. Ale dva tyzdne (nie kazdy den. Priblizne tak 3x do tyzdna) u seba pozorujem nieco so sluchom. Stava sa mi to 3-4x v priebehu dna a je to pocit akoby mi "zalahlo" v usiach, puklo ruplo a ja vtedy dost dlhy cas, hodiny, pocujem nadmieru az prilis intenzivne. Sluch mam vtedy ako netopier. Vzlietnu holuby a ja pocujem sum pohybu ich kridel? Vsetky zvuky su stonasobne zvysene, ako keby boli cez reproduktor pustene. Kraca zena obdalec v lodickach a ja tie opatky ako klopkaju o podlahu pocujem akoby mi tymi opatkami klopkala priamo pri usiach. Vsetky zvuky su velmi intenzivne - kvapkanie vody, tikot hodin, ludske hlasy, sum suchot, pocujem vtedy vlastny dych tlkot srdca. Neviem co si mam o tom celom mysliet. Ja sluch nestracam ale naopak. Uraz som nemala ziadny

Lolinka

Nikto nic? Vam sa to nezda byt mozno tak hrozne, no keby vam vsetky zvuky z okolia hucali ako cez reproduktor tak by vam to tiez nebolo jedno. Ked to prislo na mna prvy raz tak som to brala ako nahodu. No objavuje sa mi to uz celkom casto