Ahojte,26.1. mi zubar vytrhol predposlednu stolicku.
Vsetko prebehlo ok,po vytrhnuti som zaspala,za 3 hodinky som sa zobudila na prisernu bolest...v noci zimnica,poty smrtelne,triaska....zubar mi zakazal si to vyplachovat....vydrzala som v tych bolestiach na druhy den do vecera a skoncila na pohotovosti...dostala som dalacin 300mg a novalgin....dnes je 28.1. vecer a stale ma to boli.....poradte pls co s tym?ci obklady?ci cakat este?Diky
Zub
Od kedy ste mi zobrali vodičák, tak nepijem:-)
Prosím Vás, už mi ho nevracajte. Nechcem sa vrátiť k starým návykom:-)
Ďakujem, prevychovali ste ma. Thank you:-)
-----------------------
Ale prestať nebolo vôbec jednoduché. Liečil ma jeden chlapík, ten ma napichal ihlami po celom tele.
A na záver, keď mi pichol do citlivého miesta niekoľkokrát, tak mi povedal: - ak sa vrátite k pitiu alkoholu, tak terapiu znovu zopakujeme:-)
Malý chlapec hovorí: ocko, počul som, že v niektorých častiach Afriky muž nepozná svoju manželku, kým sa s ňou neožení. Synček, hovorí mu otec: to sa deje všade.
Miláčik: ďakujem, že si ma priviedla k viere. Prečo zlato? No, predtým, než som si ťa zobral, som si nemyslel, že peklo skutočne existuje.
Najlepší spôsob ako prinúť manžela, aby niečo spravil, je mu povedať, že už je asi starý na to, aby to spravil.
Ak máte 1000 č. chlapov a jedného bieleho. Ako by sme nazvali práve toho bieleho? Strážca väzenia.
Ako zistíte, že ste boli vykradnutý Japoncom? No, prídete domov, úloha z matematiky je spravená a Váš počítač je up-gradovaný.
Boh robil každého jedinečným, kým neprišiel na východ. Potom to bolo už len: copy, paste, copy, paste.
Open source: unijokes.com
Báseň zub:
-rozbolel ma zadný zub, hoc´ mám čeľusť ako sup.
-dám si preto Ibal.ín, ten tu bolesť zastaví.
-v zube je dosť veľká diera, nezdravte ma bona sera.
-zubár kazík vyvŕta, v diere sa mi pošprtá.
-dá mi trochu ústnej vody, nebudem mať žiadne hody.
-od bolesti nevidím, zubárom už neverím:-)
A ešte Leitmotív:
-prišla ku mne tetka Betka, čo sa líči ako (grófka).
-aj ten malý starý ujko, už je z neho riadny (somár).